Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
levanth:
Am uitat,vreau si eu poze de la Sibiel,adresa mea de mail este sub nickname,va multumesc mult si va pupicesc pe toti la un loc :-*
mihaela_m:
S-a spus foarte mult despre prima tabara. Totusi scriu cateva impresii .La capatul unui drum cu intrebari, cel putin fata de necunoscut, am dat de oameni minunati, intr-un peisaj minunat.Oameni calzi, cu suflet si initiativa, care fac intr-adevar CEVA pentru alti oameni.Am dat de oameni curajosi care si-au lasat in spate povestea singuratatii lor, oricare a fost aceea, si au devenit un grup de prieteni care s-au simtit bine-chiar foarte bine- impreuna.Am avut avantajul de a ne intalni la pensiunea Sibiel, unde rusticul se imbina placut cu modernul si utilul, intr-un peisaj caruia, eu fiind de la mare, ii duc dorul: la marginea padurii, cu paraul susurand aproape, cu miros proaspat de munte si cantec de cocosi dimineata.
Salut inca o data , aici, pe cei cu care m-am intalnit .La mai multe intalniri!
capsuna:
Mihaela ma bucur ca ne reintalnim aici pe forum. Trebuie sa povestesti cum te-ai simtit in tiroliana!
Carmenus vad ca ai nimerit pana la urma topicul!
mihaela_m:
Ma faci sa zambesc. Dar a fost "senzatia tare " pe care am povestit-o. Nici prietenii, nici colegii, nici copiii nu isi inchipuie omul serios din mine spanzurat de un cablu, la cativa metri buni de pamant, chiuind din toti rarunchii,in cele cateva secunde de libertate absoluta.
capsuna:
Am poze pentru cine nu crede, nu se distinge prea bine, dar suficient cat sa-si dea seama ca tu esti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă