Autor Subiect: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010  (Citit de 107606 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010
« Răspuns #210 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 20:56 »
 :o :o Vreau şi eeeuuuuuuuu! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #211 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 20:57 »
Da, Cristi voi ramaneti si pentru mine si pentru comunitate "Cei douazecisicinci". Pentru a ajunge acolo unde iti doresti, inevitabil trebuie sa incepi. Cu ceva si cineva.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #212 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 20:58 »
buna seara la toata lumea!
asa cum poate stiti, unii dintre voi, eu m-am dus acolo peste plan, cu intentia de a ajuta cu transportul unui participant-doi, de a face cunostinta cu cei care participa si de a ma intoarce in aceeasi zi la bucuresti, dar, dupa cum au asezat lucrurile sortii (si organizatorii mai ales!) am ramas pe parcursul intregii tabere.. iar acum as vrea sa pot exprima in cuvinte incantarea de a fi fost alaturi de toti ceilalati pionieri in prima tabara a comunitatii singles camp!

asa ca, sistematic si foarte telegrafic, zic asa:
1. pensiunea, confort, dotari, functionalitate - exceptional!
2. peisaj, aer, pozitionare, frumusete a locului - incredibil!
3. mancare, bautura, arta culinara, cantitate, calitate - mult peste asteptari! (eu n-am mai vazut si gustat asa ceva pana acum!)
4. program impus: iti taia rasuflarea!
5. program liber: o feerie!
6. rezultat: un prim centru de cristalizare in comunitatea deja existenta, format din oameni care si-au regasit entuziasmul si s-au "redescoperit" pe ei insisi alaturi de altii asemenea, in pasi naturali si veseli..

PS nu zic nimic concret despre program, ca sa nu fur din surpriza celor care urmeaza

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #213 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:04 »
totul a fost posibil datorita efortului colosal al organizatorilor (Admin, Samiza, Remus, Vicentiu, Ionut, multumesc, Capsunica pentru comentariile din treritoriu la vremea respectiva :-*)
Multumim mult tututor pentru daruire si puterea de nu ne fi aratat nici o clipa de epuizare din multele ceasuri de efort pentru reusita acestui eveniment ..

Offline DJ ExcceS

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
« Răspuns #214 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:11 »
Buna seara tuturor ... dar in special celor care au fost prezenti la debutul acestui program inedit!

Mi-a facut o deosebita placere sa va cunosc si sa petrec cu voi doua seri minunate. Chiar daca organizez si animez petreceri de mai bine de un deceniu, debutul acestui program alaturi de voi a fost o experienta noua si pentru mine. Sper ca de acum inainte sa ma "adoptati" si pe mine in grupul vostru si sa ne revedem ori de cate ori va fi posibil. Ati fost si sunteti cei mai minunati "party people", iar pentru mine ca DJ, KJ si MC a fost si va fi o mare placere sa petrec alaturi de voi acolo la Sibiel.

Offline Tania

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #215 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:13 »
Despre tabara de la Sibiel un singur cuvint: EXCELENT!...
Si aici intra: oameni deosebiti - participanti si gazde...participante cu totul-, atmosfera dinamica, plina de voie buna, primire foarte calduroasa, locatie foarte frumoasa...etc... Nu are sens povestit... trebuie MUSAI vazut!

Capsuna v-a incitat, sunt sigura, cu detaliile prezentate! Si e doar o mica parte!

Eu va multumesc tuturor celor care ati fost acolo!...

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #216 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:14 »
Dragul nostru DJ esti deja de-al nostru si fara tine petrecerea noastra nu ar fi avut acelasi farmec! Multumim! :-*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #217 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:19 »
Pe_jumatate, este adevarat ca totul s-a realizat cu efort, dar vreau sa ma crezi foarte sincer in ce scriu, ca toti aceia pe care i-ai enumerat, si-au facut treaba cu foarte multa placere. Dupa ce ati plecat toti, am ramas cu Vicentiu si Ionut si le-am multumit la randul meu pentru modul in care m-au inteles si m-au ajutat. Stii care a fost replica lui Vicentiu? Mi-a spus: "Asa de bine nu m-am simtit cu cineva, de cand am fost in liceu" Fiind la serviciu, asta spune mult...Ne-am distrat impreuna cu voi atat de bine, incat merita orice efort! Si pentru noi, asa cum am mai scris, au fost doua zile minunate. Ne-am simtit efectiv inconjurati de prieteni, de oameni care ne-au devenit foarte apropiati.

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #218 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:26 »
Curtea pensiunii

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #219 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:30 »
Tania, in timp ce-i raspundeam Jumatatii, mi-a aparut mesajul tau. Iti multumesc si tie foarte mult si repet, vad ca a intrat si Adi DJ si vad ca si pentru el a fost acelasi lucru, ne-am bucurat si distrat si noi organizatorii in egala masura cu voi. Am ajuns acasa cu zambetul pe buze si nu ne mai oprim cu Samiza povestind de voi. Ati fost extraordinari si voi stiiti foarte bine, ca oricat de bine si profesionist ai pregati ceva, daca cei carora te adresezi, nu stiu si nu inteleg sa foloseasca ce le pui la dispozitie, nu iese nimic. Totul a iesit foarte bine in mare proportie datorita voua, pentru ca ati lasat orice neincredere, orice sentiment de reticenta si ati stiut sa participati. Credeti-ma ca organizez sute de grupuri si evenimente si vorbesc in cunostiinta de cauza. Fara veselia voastra, fara bucuria voastra, nimic din ce am gandit si am pregatit noi nu ar fi iesit asa!

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #220 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:32 »
da, admin, stiu, si am vazut cu totii cum temperatura termometrului de "having fun" urca in fiecare seara, fara nici un efort, peste maxim ..:-*

eu comentam admirativ cu orivire la voi si am fost realmente foarte impresionata de efortul vostru (nevazut) care a condus la reusita (vizibila cu ochiul liber!) intregului eveniment..

PS draga DJ, iarta-mi oboseala si stangacia de a nu te fi mentionat si pe tine in echipa.. asa cum zice si capsunica, fara tine serile nu ar fi fost la fel :-*

Offline Cristaly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
« Răspuns #221 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:33 »
Buna seara tuturor!

Felicitari pentru cei care au organizat, participat si impartasit din atmosfera acestor zile!
Capsuna, frumos ceea ce ai realizat! Ai talent!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #222 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:38 »
Iata si gratarul pe care sfaraie micii si fripturile, iar alaturi cuptorul de paine!

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #223 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:38 »
Felicitări organizatorilor şi participanţilor. Eu oricum mă înscrisesem la tabăra de pe 25-27 aprilie şi la cea de pe 9-13 mai. Dar acum după ce am văzut unde e amplasată pensiunea (muntele este slăbiciunea mea :)) şi am citit reacţiile participanţilor sunt ferm hotărît să nu lipsesc.

Felicitări încă o dată!!!

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #224 : Duminică, 11 Aprilie 2010, 21:54 »
Pepiniera de pini si inceputul traseului catre Valea Cetatii