Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara Sibiel 9 - 11 aprilie 2010

<< < (37/96) > >>

Saturnianul:
@Nicoleee, bună dimi-seara sau ce o mai fi şi bine ai venit printre noi.

@Căpşunico, mă bucur mult pentru voi şi mă oftic pentru mine dar asta fu situaţia. Las' că de la următoarele mă strădui să nu lipsesc. Vă aşteptăm cu raport complet la întoarcere  :)

marlen_i13:
 Buna ziua tuturor.
 Am observat ca am primit vesti de  la cei plecati in tabara si ma bucur ca este o atmosfera placuta , vremea buna, sper ca in urmatoarea tabara sa ma inscriu si sa cunosc oameni binedispusi si prietenosi.
 Astept sa va intoarceti si sa povestiti cum a fost. Nu  am intrat  prea des pe forum , nu am avut timp dar cand reusesc constat ca incepe sa se formeze o comunitate destul de placuta cu speranta ca vom reusi sa nu ne mai simtim singuri.

Saturnianul:
Bine te-am găsit Marlene. Sper să îţi placă aici şi să poţi intra mai des.

EUGENIA110:
Petrecere frumoasa in continuare, fetelor si baietilor! Asteptam cu nerabdare multe poze.

capsuna:
Am revenit cu cateva informatii, tot scurte caci e f tarziu...
Azi am fost in excursie pe Valea Cetatii, ne-am intors la timp cat sa nu ne ploua, iar la intoarcere am avut cateva curajoase care s-au aventurat in tiroliana: Carmen(Piatra Neamt), pe_jumatate, Mihaela, Carmen Toma (de 3 ori!!!), Awana.
Dupamiaza am pictat pe sticla, ce opere au iesit din mainile noastre... :o :o Veti vedea!
Si apoi petrecerea de final, care s-a incheiat acum15 min. Nu cred ca va pleca cineva care sa nu se fi simtit bine, si nici nu cred ca va fi cineva care nu va regreta cat de repede s-a scurs timpul nostru la Sibiel.
Mie una nu-mi vine sa plec acasa.
Am remarcat insa in seara acesta ca persoane care ieri erau timide si retrase (Raisa si Carmen, CG,...si imi cer scuze ca nu am reusit sa invat inca numele si nick-ul tuturor) au cantat la karaoke si au dansat fara nici un stres. Si bineinteles cand a pus mana Carmen Toma pe microfon nu l-a mai dat la nimeni..... ;D
Adrian, greierasul nostru si-a lasat chitara si a trecut pe ringul de dans in seara aceasta, insa nu a putut sa-l surclaseze pe Cristian Naselean, care a tinut ringul in aceasta seara pe orice ritm! Cristi e un tip dulce si bland, iar Adi un boem...Iar langa baieti cu cea mai buna prezenta pe ring au fost Marcutza, Carmentoma, Brandy si Daniela Nane. Daniela si Brandy au fost dealtfel cele mai vesele si mai tonice participante, un fel de "Chip and Dale".
Si de spus ar mai fi multe, dar pe maine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă