De fiecare data cand trec o actiune de la "curente" la incheiate, am un sentiment amstecat, nu stiu sa-l definesc foarte clar: are o doza de nostalgie, unul de regret ca ma despart de voi, unul de implinire cand va vad imbratisandu-va si luandu-va ramas bun ca de la un prieten vechi... Este si bucurie si tristete...
Imi revin in minte emotiile dinainte de tabara (sa nu credeti cumva ca vin linistit, desi stiu, ....asa par

), momentul parcurgerii listei de participanti, cu intrebarile pe care mi le pun despre disponibilitatea fiecaruia de a se acomoda, de a comunica, de a armoniza cu ceilalti. apoi primul contact cu voi, la sosire. Mi se succed cu repeziciune gandurile pe care le aveam in diferite momente, atunci cand va urmaream, incercand sa inteleg daca ceea ce se intampla, ceea ce am gandit ca si cadru si program, confirma asteptarilor voastre. Apoi clipele pe care le-am petrecut cu voi.

Grupul acesta a fost de-a dreptul minunat. Grozav de eterogen ca profile (ah, trebuie sa recunosc ca dupa ce am realizat asta, am avut ceva emotii), dar cred ca tocmai acesta a fost farmecul!

Grupul s-a sudat si armonizat din mers si inca o data mi s-a confirmat: natura face totul! Nu eu, nu Pavel, indiferent cat am incerca noi sa va dam tot ce avem, ci locurile superbe care-ti golesc sufletul de griji si probleme si iti lasa loc pentru prieteni! Peisajele, greul urcusului, o mana intinsa, povestea acea de-a lungul potecilor, sentimentul de comunitate intimizata...
Am primit un mesaj, care trebuie sa recunosc, m-a emotionat foarte mult. Poate cel mai frumos pe care l-am primit dupa o tabara. Nu sunt genul de persoana si voi cei care ati fost cu mine si macar intr-o actiune stiti bine asta - care asteapta multumiri. Ma simit si incurcat si nu stiu cum sa raspund...

Bucuria mea este sa va vad pe voi multumiti si bucurosi. Si mai explicam eu, ca ma hranesc si imi iau energie din asta, deci eu sunt cel care trebuie sa multumeasca. Dar felul in care a fost scris mesajul, momentul in care a venit, m-a sensibilizat...Fac reverenta actorului, pentru modul in care ai stiut sa aplauzi!

Descarc acum pozele, in seara aceasta o sa le aveti pe wetransfer, evident impreuna cu tabelul participantilor. Mi-ar placea tare mult sa stiu ca prieteniile incepute acolo la Cozia o sa fie continuate in timp...