Perfect, cat mai putina piele expusa! Este perioada in care capusele sunt cel mai active si se agata atat de usor si pe nesimtite incat doar dupa ce iti intra adanc sub piele incepi sa simti ceva...Tot la Lidl am vazut pantalon elastic, perfect pt munte. Mi-am luat si eu doua perechi, sunt foarte ieftini la calitatea excelenta pe care o au.
Acum in ceea ce priveste programul din prima zi, de joi. Dupa cazare, o sa ne pregatim fiecare pentru o iesire si un prim contact cu muntele. Plecam spre Calinesti, cu microbuzele, de unde vom urca la Grota Zmeilor. Apreciez ca plecare ora 14.30, cei din Bucuresti au timp sa ajunga si sa se schimbe, cu cei din Sibiu urmeaza sa ajung mai repede. Va fi nevoie ca si cei care calatoresc cu masina proprie sau autobuzul sa se incadreze si se fie pregatiti de plecarea pe munte, la 14.30 in parcarea hotelului.
Orele de plecare zilnice, vor fi anuntate si rugamintea este sa fie respectate, sa nu fie nevoie ca treizeci de persoane sa astepte dupa cineva.
Hotelul la care stam, Hotel Orizont, Calea lui Traian, Nr. 495, Calimanesti Caciulata, Râmnicu Vâlcea 245600