Autor Subiect: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013  (Citit de 65458 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
« Răspuns #120 : Joi, 02 Mai 2013, 08:07 »
Urmaresc si eu in fiecare zi vremea... ???
Cel mai bun website pt munte este meteoblue.com, asa cum in rest am incredere maxima in wetter.de. Iata ce spun cei de la meteoblue:
despre Cozia, in perioada de excursie: http://www.meteoblue.com/ro_RO/vreme/charts/fourteenday/minastirea-cozia_ro_21407. Inca este programul extins de prognoza, cea sigura este varianta de 7 zile. Si avem mai mult de o saptamana pana atunci, deci inca sunt doar probabilitati.
Oricum este clar ca va fi umed, nu stiu daca o sa ne si stropeasca un pic sau nu. Deci fara ghete cu amprenta buna, drumul o sa fie aproape imposibil de facut. Tineti minte cei care ati fost pe Cheile Nerei ce probleme ati avut unii dintre voi cu incaltamintea neadecvata. Si acolo nu era munte....ca aici! Deci nu uitati de ce v-am solicitat ca echipament. Daca inca nu aveti: este acum o promotie la Lidl, par niste ghete foarte bune. Costa 150 RON si au fata de piele. Un pret foarte bun la calitatea pe care o prezinta ei in prospect si o banuiesc...

Fotografii!!! De la mine, ca intotdeauna o sa primiti tot ceea ce surprind eu!  :). Pe wetransfer.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #121 : Joi, 02 Mai 2013, 10:22 »
Urmaresc si eu in fiecare zi vremea... ???

Fotografii!!! De la mine, ca intotdeauna o sa primiti tot ceea ce surprind eu!  :). Pe wetransfer.

Eiii....eu nu chiar în fiecare zi :), doar așa, la câteva zile....
Cât despre fotografii  :kissing: anticipat pentru că nu vei face excepție de la acest frumos și generos obicei.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
« Răspuns #122 : Joi, 02 Mai 2013, 12:55 »
tot la lidl au si ghiozdane... am fost si am luat :)
incep sa il si umplu ;)

adelina

• Vizitator
« Răspuns #123 : Vineri, 03 Mai 2013, 16:07 »
Din pacate eu nu mai pot veni la Cozia.Imi pare asa de rau...Mi-au aparut niste urgente la job si nu mai pot pleca.Daca stiti vreun doritor sa mearga rugati-l sa ma sune la 0723360413 ca sa poata merge el/ea in locul meu
multumesc
Adela

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #124 : Sâmbătă, 04 Mai 2013, 07:24 »
tot la lidl au si ghiozdane... am fost si am luat :)
incep sa il si umplu ;)

otiliamano, am văzut ghiozdănelele alea de care spui tu. De fapt,  sunt niște rucsăcele tare șmechere. :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #125 : Duminică, 05 Mai 2013, 20:56 »
Mi-am luat bilet, mi-am pus bocănceii în rucsac, mi-am tăiat unghiuțele...
Nu, nu azi. Azi cu mielul și cozonăcelul  ;D

Offline otiliamano

• Full Member
« Răspuns #126 : Luni, 06 Mai 2013, 23:18 »
am inceput bagajul.... *|*

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #127 : Luni, 06 Mai 2013, 23:40 »
deci deocamdata mi-am luat pantaloni lungi de munte ca daca veneam in blugi ma alerga Gigi cu paru' !  mai am sa-mi tai unghiile si sa-mi cumpar batoanele de ciocolata ! si cam atat ...  :(

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #128 : Marți, 07 Mai 2013, 07:40 »
 :applause: otiliamano

ouuuuuups, batoanele de ciocolată... cu gândul că mi-am luat supradoza de dulce din cozonac, uitam de ele. Și, dacă nu rezolv azi (că eu plec de mâine) cu pelerina de ploaie, s-ar putea să văd și eu un par :blush:

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #129 : Marți, 07 Mai 2013, 10:48 »
Dupa ultimele modificari, tabelul cu cei care urca in microbuzul de Bucuresti:

S Rodica Elena   Bucuresti
Radu A   Bucuresti
L Gica   Alexandria
D Anda   Bucuresti
Dana B   Bucuresti
A Cerasela    Bucuresti
C Bolos   Bucuresti
S Cristina   Ploiesti
S Dana Irina   Bucuresti
M Mihaela   Braila
M Otilia    Bucuresti
--------------------------------------
Total = 11 pers

Este posibil ca inca doua persoane sa se alature, dar nu este sigur.

Am sa comunic soferului, sa nu mai ia remorca, avand in vedere ca sunt suficient de multe locuri libere si bagajele se pot urca in microbuz.

Ora si locul de plecare raman neschimbate.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #130 : Marți, 07 Mai 2013, 10:55 »
Mi-am luat si eu pantaloni lungi elastici de munte, dar...iau si antibiotice, caci m-am pricopsit cu a doua tura de viroza pe anul asta  :-[  nu stiu ce parere va avea muntele de chestia asta... ???
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #131 : Marți, 07 Mai 2013, 11:33 »
Perfect, cat mai putina piele expusa! Este perioada in care capusele sunt cel mai active si se agata atat de usor si pe nesimtite incat doar dupa ce iti intra adanc sub piele incepi sa simti ceva...Tot la Lidl am vazut pantalon elastic, perfect pt munte. Mi-am luat si eu doua perechi, sunt foarte ieftini la calitatea excelenta pe care o au.

Acum in ceea ce priveste programul din prima zi, de joi. Dupa cazare, o sa ne pregatim fiecare pentru o iesire si un prim contact cu muntele. Plecam spre Calinesti, cu microbuzele, de unde vom urca la Grota Zmeilor. Apreciez ca plecare ora 14.30, cei din Bucuresti au timp sa ajunga si sa se schimbe, cu cei din Sibiu urmeaza sa ajung mai repede. Va fi nevoie ca si cei care calatoresc cu masina proprie sau autobuzul sa se incadreze si se fie pregatiti de plecarea pe munte, la 14.30 in parcarea hotelului.

Orele de plecare zilnice, vor fi anuntate si rugamintea este sa fie respectate, sa nu fie nevoie ca treizeci de persoane sa astepte dupa cineva.

Hotelul la care stam, Hotel Orizont, Calea lui Traian, Nr. 495, Calimanesti Caciulata, Râmnicu Vâlcea 245600

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #132 : Marți, 07 Mai 2013, 12:25 »
Ar trebui să vină ăștia de la Lidl/Crivit să  facă un clip publicitar cu noi, câți om fi,  în pantalonii lor. Și să ne și plătească, evident.  :giggle:

Offline otiliamano

• Full Member
« Răspuns #133 : Marți, 07 Mai 2013, 12:28 »
e vorba de pantalonii de motociclisti?

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #134 : Marți, 07 Mai 2013, 12:31 »
deci noi astia din Bucuresti cu masina proprie o sa avem timp sa ardem si o lumanare la manastirea Cozia !  :angel: