Autor Subiect: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013  (Citit de 65509 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline otiliamano

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • eu ... cu bune si rele ....
Re: Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
« Răspuns #150 : Miercuri, 08 Mai 2013, 22:01 »
ghiozdanelele mele sunt gata  *|*

cu tot cu bocanci si pelerina :)

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #151 : Joi, 09 Mai 2013, 07:13 »
deci chiar acum am pus slipul in bagaj , mi-o trebui ?  :whistle:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #152 : Duminică, 12 Mai 2013, 19:09 »
De fiecare data cand trec o actiune de la "curente" la incheiate, am un sentiment amstecat, nu stiu sa-l definesc foarte clar: are o doza de nostalgie, unul de regret ca ma despart de voi, unul de implinire cand va vad imbratisandu-va si luandu-va ramas bun ca de la un prieten vechi... Este si bucurie si tristete...
Imi revin in minte emotiile dinainte de tabara (sa nu credeti cumva ca vin linistit, desi stiu, ....asa par ::)), momentul parcurgerii listei de participanti, cu intrebarile pe care mi le pun despre disponibilitatea fiecaruia de a se acomoda, de a comunica, de a armoniza cu ceilalti. apoi primul contact cu voi, la sosire. Mi se succed cu repeziciune gandurile pe care le aveam in diferite momente, atunci cand va urmaream, incercand sa inteleg daca ceea ce se intampla, ceea ce am gandit ca si cadru si program, confirma asteptarilor voastre. Apoi clipele pe care le-am petrecut cu voi.  :)
Grupul acesta a fost de-a dreptul minunat. Grozav de eterogen ca profile (ah, trebuie sa recunosc ca dupa ce am realizat asta, am avut ceva emotii), dar cred ca tocmai acesta a fost farmecul! :thumbup: Grupul s-a sudat si armonizat din mers si inca o data mi s-a confirmat: natura face totul! Nu eu, nu Pavel, indiferent cat am incerca noi sa va dam tot ce avem, ci locurile superbe care-ti golesc sufletul de griji si probleme si iti lasa loc pentru prieteni! Peisajele, greul urcusului, o mana intinsa, povestea acea de-a lungul potecilor, sentimentul de comunitate intimizata...
Am primit un mesaj, care trebuie sa recunosc, m-a emotionat foarte mult. Poate cel mai frumos pe care l-am primit dupa o tabara. Nu sunt genul de persoana si voi cei care ati fost cu mine si macar intr-o actiune stiti bine asta - care asteapta multumiri. Ma simit si incurcat si nu stiu cum sa raspund... :-[ Bucuria mea este sa va vad pe voi multumiti si bucurosi. Si mai explicam eu, ca ma hranesc si imi iau energie din asta, deci eu sunt cel care trebuie sa multumeasca. Dar felul in care a fost scris mesajul, momentul in care a venit, m-a sensibilizat...Fac reverenta actorului, pentru modul in care ai stiut sa aplauzi!  :worship:
Descarc acum pozele, in seara aceasta o sa le aveti pe wetransfer, evident impreuna cu tabelul participantilor. Mi-ar placea tare mult sa stiu ca prieteniile incepute acolo la Cozia o sa fie continuate in timp...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #153 : Duminică, 12 Mai 2013, 20:27 »
De maine intru in cantonament pentru Spania, urmeaza sa-mi revad notitele cu ghidajele, programul, tot ce tine de excursie. Stiu ca nu o sa mai am timp de revenit pe acest topic. Asa ca va las pe voi, cei care ati participat, sa continuati aici, excelentul spirit de grup pe care l-am simtit in Muntii Coziei.  :) Eu ma rezum la a posta cateva fotografii...si la a-i multumii inca o data colegului si prietenului meu, Pavel pt tot ce a facut in cele 4 zile.  :worship:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #154 : Duminică, 12 Mai 2013, 20:31 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #155 : Duminică, 12 Mai 2013, 20:36 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #156 : Duminică, 12 Mai 2013, 20:40 »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #157 : Duminică, 12 Mai 2013, 20:46 »

Ultimele fotografii sunt facute intr-un habitat al unei comunitati de cca 20 de castori, care s-au apucat de construit baraje flotabile, camari, sufragerii, dormitoare...intr-un fantastic si efervescent spirit de echipa. Este mai mult decat interesant cum niste animalute atat de mici si pe care le apreciem putin inteligente sunt in stare sa se coordoneze si mai ales sa aiba niste cunostiinte atat de avansate despre fizica si meteorologie...

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #158 : Duminică, 12 Mai 2013, 21:09 »
1. in cazul in care erati ingrijorati in ceea ce ma priveste : eu am ajuns cu bine ! puteti sa stati linistiti !  ::)
2. Gigi iti multumesc pt pozele din excursia de astazi mai ales ca eu nu am putut participa din motive "visatoare" si sa nu-ti fie dor prea tare de mine deoarece o sa ne mai vedem de minim 2 ori anul acesta !
3. cel mai frumos moment pt mine a fost socializarea din Gradina Zanelor
4. sper ca am fost un bun indrumator si un exemplu ... exemplar pt cei mai noi membri din SC  :tomato:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #159 : Duminică, 12 Mai 2013, 21:23 »
Adevarul ca multi sunt dependenti acum de umorul tau, Plusar! Si eu ma numar printre ei. Asa ca nu ma anunta te rog, daca te insori! ;D ;D ;D

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #160 : Duminică, 12 Mai 2013, 21:39 »
 :blush:

Offline Mamica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Mediocrity it's my middle name.
« Răspuns #161 : Duminică, 12 Mai 2013, 21:48 »
Hai mai, Gigi! Sunt un pic geloasa ca nu eu am scris mesajul acela! N-am net pe telefon, nu vad fara ochelari, am hranit copii, am udat gradina....dar uite, acum iti multumesc! Fiecare are, probabil, o reprezentare a raiului. Gradina zanelor va fi de-acum Raiul meu!
Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun de le-ntelegi!

Offline Mamica

• Newbie
  • *
« Răspuns #162 : Duminică, 12 Mai 2013, 21:49 »
Doru, am sa-ti dau 5 lei.

Offline Plusar

• Sr. Member
« Răspuns #163 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:04 »
stiam , facusem calculul in gand si am vrut sa vad daca realizezi ca m-ai saracit cu suma aceasta ! da-i banii lui Mimi , Mimi - Doinei iar cu Doina o sa ma vad eu cumva , candva ...  :knuppel2:

Offline Mamica

• Newbie
  • *
« Răspuns #164 : Duminică, 12 Mai 2013, 22:17 »
Ok! Io ce sa zic acuma'? Voiam sa fie asta un pretext sa ne intalnim, da' daca tu vrei sa te intalnesti cu Doina....