Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
Plusar:
mda, gand la gand ! eu as vrea sa merg cu masina mea si ma gandeam cum facem ... adica eu daca nu voi plati microbuzul o sa fiu parasit acolo in varf de releu ? :'(
ma vor manca lupii !!! :worthy:
ps: pe aceasta cale doresc sa anunt ca racolez 3 fete educate, cuminti si nefumatoare din Bucuresti pentru a le transporta in conditii de maxima securitate in Calimanesti !
admin:
La Cozia, o sa avem nevoie de microbuz in fiecare zi: sa ne duca pana la locul de urcare la Grota Zmeilor in prima, pana la Manastirea Stanisoara in a doua si sa ne astepte pe Varful Cozia cand ajungem in ce-a de-a treia zi de excursie. Primele doua zile nu sunt problema, doar a treia, cand microbuzul trebuie sa ne lase dimineata la punctul de urcare si sa ne ia seara de pe varf. Solutia pe care o am, avand in vedere ca s-a depasit numarul de participanti, este sa inchiriez ceva local, un microbuz 7 + 1, din Valcea. Dar este foarte posibil ca 3-4 persoane sa nu opteze pentru acest ultim traseu, de fapt cel mai greu si mai lung. In situatia aceasta, nu o sa fie nevoie de un microbuz suplimentar si o sa-l folosim pe cel de 20 locuri. Deci variante exista.
In ceea ce priveste drumul de la Bucuresti pana la Calimanesti: am inchiriat microbuzul cu plecare din capitala, pentru ca multi dintre cei de acolo s-au exprimat in chestionarul lansat in toamna in favoarea unui grupaj organizat. Tariful/persoana, dupa cate am mai explicat pe forum, depinde de numarul de participanti. Sunt 200 de km Bucuresti - Calimanesti deci in jur de 1000 RON dus si intors. Plus cota din cazare si masa a soferuluim aferente, in jur de 1200 RON. Daca sunt de exemplu 10 participanti din Bucuresti se achita 120 RON dus si intors, daca sunt cum anticipasem initial in jur de 8, se ajunge la 160 RON. Evident ca o cursa ocazionala costa mai mult decat o linie, deci si in situatia actuala este mai avantajos dpdv financiar transportul folosind un autobuz de linie. Sau asa cum s-a propus, grupaje pe masina proprii. Doar ca in aceasta varianta trebuie sa fie ceva unanim, toata lumea sa-si gaseasca atunci un mod de venire de la Bucuresti la Cozia si retur, pt ca in grup spart, nu mai este posibil transportul cu microbuzul din Bucuresti. Nu-si mai face sens sa inchiriez un microbuz din Bucuresti pana la Cozia si inapoi pt 4-5 persoane de exemplu, pentru ca tariful ar urca peste ce anticipasem eu ca maxim (160 dus-intors) si sunt convins ca nimeni nu mai este dispus sa plateasca 240 RON de exemplu. Daca stiu ca se fac grupaje sau se alege varianta de a veni cu linie, atunci anulez microbuzul din Bucuresti si inchiriez ceva din Valcea. Doar ca trebuie sa stiu din vreme.
admin:
Deci pe scurt, pentru ca poate am intrat in prea multe amanunte si explicatii: odata facut un grupaj din Bucuresti, se reduce aproape total sansa de a mai organiza ceva de acolo spre Cozia. Nu ar fi nici o problema, mie imi convine mult mai mult dpdv organizatoric sa iau ceva local, decat sa ma leg la cap cu un segment de drum suplimentar, pentru care imi iau toata responsabilitatea platii. Banii nu ii adun prin agentie, a ramas stabilit sa-i strang la destinatie, ori daca cineva anuleaza, asta dupa ce am comunicat exact suma de plata, sunt nevoit sa ao achit eu personal, pt a completa la totalul necesar. De aceea spuneam ca imi asum o raspundere pt acest segment.
Doar ca multi cand s-au inscris poate s-au bazat pe acest grupaj. Deci destul de sensibila situatia in care se anuleaza Bucurestiul si nu toata lumea are o varianta de grupaj. Va trebui sa va intelegeti intre voi si sa va decideti cum doriti sa procedati.
Plusar:
da , este ok , am inteles perfect , concluzia este ca daca doar eu vin cu masina costurile cresc exponential pt ceilalti , din cate vad am fi 8 din Bucuresti si 2 din Voluntari
iar daca mai si vine cineva cu mine deja am stricat definitiv treaba cu microbuzul ! :-\
ok, imi retrag oferta de transport , nu toti au curaj sa fie condusi la destinatie de catre un necunoscut care este posibil sa aiba 2 maini stangi in materie de condus ;)
totusi , sper sa nu fie cu suparare, este posibil sa vin singur cu masina deoarece vreau sa raman (inainte sau dupa excursie) o noapte la un prieten din Pitesti care va pleca definiv din tara si vrem sa ne mai vedem o data ...
doar sa-mi zici care e termenul limita pt optiunea microbuz in caz ca voi avea alta ocazie intre timp sa trec prin Pitesti ... intru pe forum zilnic si o sa fiu pe faza
in alta ordine de idei azi am efectuat plata integrala si abia astept sa ne vedem pe munte ! :applause:
admin:
Am sa transmit un Email, asta luni, cand ma intorc acasa, catre toti cei din Bucuresti, sa vad cati doresc sa vina cu microbuzul. Este posibil ca deja sa exista grupaje si atunci oferta ta Plusuletz o sa ramana in picioare, doar ca daca tu ramai o zi in plus, cei care vin cu tine pana la Cozia, trebuie sa se gandesca inapoi la linie. Vedem saptamana viitoare, spre sfarsit, dupa ce primesc raspunsurile de la toti, cum ne organizam. Sa fie si convenabil financiar si comod si la indemana pentru toata lumea. Mai greu dar de-aia sunt organizator.... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă