Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013

<< < (7/41) > >>

ella:
Buna, tuturor!
Am avut probleme cu calculatorul si am lipsit foarte mult de aici,timp in care comunitatea SC s-a marit considerabil. Le urez tututror noilor veniti(nu ca eu as fi prea veche) -BUN VENIT!
M-am inscris pentru excursia la Cozia si as vrea sa merg din Bucuresti cu microbuzul .
Trebuie sa ma inscriu undeva si pentru microbuz?

admin:
Bine ai revenit Ella! Nu este nevoie in acest moment. In cateva zile, dupa ce se ocupa si ultimele locuri, am sa va contactez pe fiecare pt a stii cum veniti pana acolo si atunci am sa fa  si lista.

Plusar:

--- Citat din: admin din Joi, 28 Februarie 2013, 06:35 ---Cum sa nu Plusuletz! Nu pot rata ocazia de a te vedea oferind lalele fetelor din grup!  :giggle: Ne vedem in "gradina"!

--- Terminare citat ---

io n-am nevoie de flori ca sa cuceresc fetele din grup ! "farmecul personal" imi este suficient !?!  :slap: doar stii ...
si-n plus lalelele arata mult mai bine in stare vie in poienita decat rupte si fara de viata in mana unor fete ! hmm, interesant ... tema asta a ecologiei imi permite sa ma scot frumos ...  :whistle:

admin:
 ;D ;D ;D

admin:
Lista participantilor la actiunea din Cozia:

1   M Mihaela   Braila
2   M Marilena   Voluntari
3   M Otilia    Bucuresti
4   M Mioara   Sf Gheorghe
5   M Liliana   Bucuresti
6   N Mariana   Voluntari
7   P Gabriela   Sibiu
8   F Adela   Bucuresti
9   S Dana Irina   Bucuresti
10   B Gabriela   Sibiu
11   G Alis    Iasi
12   I Angela   Sibiu
13   A C-tin   Timisoara
14   S Vasile   Bucuresti
15   P Corina    Botosani
16   S Cristina   Ploiesti
17   S Maria   Slatina
18   S Rodica    Bucuresti
19   Radu A    Bucuresti
20   M Octavian   Brasov
21   L Gina   Alexandria
22   D Anda   Bucuresti
23.   Niculina I Iasi
23   Gigi Cindea   Sibiu

In acest moment suntem peste capacitatea microbuzului, urmeaza sa organizez suplimentar, un transport din Varful Cozia in Calimanesti, la hotel. Aceasta in cazul in care toata lumea o sa urce traseul de Cascada.

Fata de cele 3 locuri cu care am suplimentat pana acum, ar mai putea sa se inscrie, maxim inca 2 persoane.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă