Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina Zanelor. Parcul National Cozia 9 - 12 mai 2013
ella:
Buna, tuturor!
Am avut probleme cu calculatorul si am lipsit foarte mult de aici,timp in care comunitatea SC s-a marit considerabil. Le urez tututror noilor veniti(nu ca eu as fi prea veche) -BUN VENIT!
M-am inscris pentru excursia la Cozia si as vrea sa merg din Bucuresti cu microbuzul .
Trebuie sa ma inscriu undeva si pentru microbuz?
admin:
Bine ai revenit Ella! Nu este nevoie in acest moment. In cateva zile, dupa ce se ocupa si ultimele locuri, am sa va contactez pe fiecare pt a stii cum veniti pana acolo si atunci am sa fa si lista.
Plusar:
--- Citat din: admin din Joi, 28 Februarie 2013, 06:35 ---Cum sa nu Plusuletz! Nu pot rata ocazia de a te vedea oferind lalele fetelor din grup! :giggle: Ne vedem in "gradina"!
--- Terminare citat ---
io n-am nevoie de flori ca sa cuceresc fetele din grup ! "farmecul personal" imi este suficient !?! :slap: doar stii ...
si-n plus lalelele arata mult mai bine in stare vie in poienita decat rupte si fara de viata in mana unor fete ! hmm, interesant ... tema asta a ecologiei imi permite sa ma scot frumos ... :whistle:
admin:
;D ;D ;D
admin:
Lista participantilor la actiunea din Cozia:
1 M Mihaela Braila
2 M Marilena Voluntari
3 M Otilia Bucuresti
4 M Mioara Sf Gheorghe
5 M Liliana Bucuresti
6 N Mariana Voluntari
7 P Gabriela Sibiu
8 F Adela Bucuresti
9 S Dana Irina Bucuresti
10 B Gabriela Sibiu
11 G Alis Iasi
12 I Angela Sibiu
13 A C-tin Timisoara
14 S Vasile Bucuresti
15 P Corina Botosani
16 S Cristina Ploiesti
17 S Maria Slatina
18 S Rodica Bucuresti
19 Radu A Bucuresti
20 M Octavian Brasov
21 L Gina Alexandria
22 D Anda Bucuresti
23. Niculina I Iasi
23 Gigi Cindea Sibiu
In acest moment suntem peste capacitatea microbuzului, urmeaza sa organizez suplimentar, un transport din Varful Cozia in Calimanesti, la hotel. Aceasta in cazul in care toata lumea o sa urce traseul de Cascada.
Fata de cele 3 locuri cu care am suplimentat pana acum, ar mai putea sa se inscrie, maxim inca 2 persoane.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă