Autor Subiect: Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013  (Citit de 52039 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013
« Răspuns #45 : Duminică, 10 Februarie 2013, 11:29 »
Pana la Alhambra, unde am de lucru, vreo doua zile, am scris cate ceva despre un loc extraordinar, pe care l-am descoperit intamplator....
Abatia La Cartuja de la Frontera Jerez. Gasiti la articole:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1545.0.html

Offline andre

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
Re: Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013
« Răspuns #46 : Duminică, 10 Februarie 2013, 11:33 »
Astept cu nerabdare septembrie, citind tot ce scrii Gigi !

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #47 : Duminică, 10 Februarie 2013, 11:37 »
Incerc, pana atunci sa fiti, in ...atmosfera. Si ceva potrivit, in completare....

Flamenco Dance

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #48 : Duminică, 10 Februarie 2013, 15:43 »
Nu m-am abtinut sa mai scriu ceva. Subiectul este despre curtile interioare din Cordoba, adevarate opere de design si decoratiune....

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1546.0.html

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
David Bisbal-_Al Andalus_( video oficial)
  ..........tot pentru atmosfera..bonus ca interpreteaza David Bisbal, a carui admiratoare patimasa sunt de vreo 10 ani.. David e spaniol,  nascut in Almeria, asa ca daca il gasesc pe-acolo in concert, cred ca ma veti da disparuta ;) nu am atata putere sa-i rezist...sa nu spuneti ca nu v-am prevenit!!! :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #50 : Miercuri, 27 Februarie 2013, 17:26 »
Pentru ca am inceput rezervarea hotelurilor si la aceasta excursie, va prezint hotelul la care o sa stam 4 zile: Pueblo Camino Real Torremolinos, adica acolo unde am petrecut 4 zile in excursia din mai 2012.

Intrarea in hotel

Holul receptiei

Holuri de acces

Holul de acces in camere

Camera

Baia

Balconul

Vedere din balcon

Intrarea in restaurant

Restaurant

Curtea interioara

Piscina hotelului

Plaja din fata hotelului

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Sâmbătă, 23 Martie 2013, 19:58 »
Am finalizat azi ghidul pentru Alhambra. Il gasiti aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1549.0.html

si o incursiune scurta prin Sevilla: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1606.0.html

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Am finalizat prerezervarile la hotelurile de Spania. Am confirmarile, urmeaza rezervarile propriu-zise. Am sa va prezint in continuare hotelurile in care o sa stam in Granada, Sevilla si Algeciras, la Cordoba si Torremolinos am postat deja.

Saray del Santos 4* Granada

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Silken El Andalus Palace Hotel 4* Sevilla

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Holiday Inn Express Los Barrios 3*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Am discutat ieri la telefon cu o colaboratoare din Malaga, reprezentanta unei mari agentii de turism de acolo si am rugat-o sa ne faca, impreuna cu ghidul lor marocan, o schita de program in Maroc, pentru o zi. Am specificat reducerea timpului petrecut in Medina si introducerea unor puncte suplimentare de vizitare. Deci am sa va pot spune din timp cum se va desfasura excursia de o zi de acolo si ce o sa facem. Este foarte posibil, asta a fost propunerea Andrei, sa luam ferry din Tarifa si nu din Algeciras cum am facut pana acum. Inseamna mai mult de mers cu autocarul, mai putin insa pe mare. Si zice ea, mai ieftin. Dar asta urmeaza sa mai vedem, traversarea este cea mai mica problema.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Cand ma intorc din excursia din Sighisoara, o sa va dau mai multe detalii despre hotelurile pe care le-am rezervat. Oricum, dupa cum puteti constata si singuri sunt din categoria de superlativ. Am incercat ca in bugetul pe care l-am avut pt partea de cazare sa obtin tot ce s-a putut mai bine. Este rezultatul unei saptamani de telefoane, negocieri, suparari si reveniri.

Si cum tot raul e spre bine: speram foarte mult sa obtin la Hilton-ul nou deschis in Sevilla, la care o sa sa stam in mai, un tarif apropiat de cel promotional obtinut cu 3 saptamani inainte pentru cealalta excursie. Surpriza a fost ca oferta a fost din start: dublu!  :o Din pacate tanti manager de vanzari de acolo este noua in sistem si foarte croita sa nu depaseasca marjele pe care le are la dispozitie: nici stanga, nici dreapta. I-am explicat eu la modul corect si rational ca ceea ce face Hilton-ul este catalogat de orice organizator de grup ca si ne-profesional (avea neconcordante uriase intre receptie, online, grup si business - ceea ce ma face sa cred ca totul s-a facut in pripa, iar biata femeie este nevoita sa respecte...). A revenit aseara tarziu si azi dimineata cu 2 Email-uri incercand sa indulceasca un pic situatia, propunandu-mi un long time contract. Intre timp insa contactasem pe cei de la Silken, mi-am adus aminte ca discutasem acum 2 ani la EBITM Barcelona cu ei...si uite asa am luat un hotel de superclasa la un tarif in care ne puteam incadra. Oricum abia astept s-o cunosc pe tanti de la Hilton in mai cand mergem acolo. Daca o mai fi angajata...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Ah, uitasem, la Cordoba vom sta tot la un hotel super, care-mi place mult si unde m-am simtit grozav:

Ayre Hotel Cordoba 4*

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Cu exceptia hotelului din Algeciras, toate au piscina. Deci dupa vizitare, o sa ne putem relaxa... :yeah:

La Algeciras oricum timpul era extrem de limitat. O zi intreaga de dimineata pana seara suntem plecati in Maroc, o jumatate o avem in Gibraltar. Si ajungem doar seara, unde dupa zilele de vizita cam toata lumea o sa prefere odihna. Acolo alternativa este o vizita in zona centrala si in port.

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
ce relaxare ? pola pe apa ! mergem in Spania sa ne relaxam sau sa dormim ?  :pleasantry: