Autor Subiect: Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013  (Citit de 51964 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline noryx01

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
Prezent la toate 3 !  :strong: ...Gigi, sper ca e o greseala in lista cu participanti si nu ca m-ai inlocuit cu cineva cu acelasi nume dar din Bucuresti   :giggle:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Da, da, te-am facut bucuresteanca!  :)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
pai e avantajos in cazul asta sa fi Bucurestean...esti mai aproape de aeroport  :bow:

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
Si eu, si eu.... ma inscriu la toate 3 optionalele !!!!!!!!!!  ::)
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline malina dragomir

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
si eu te urmez peste tot, mai ales ca mi-ai facut bucuria nesperata si ai redus timpul de traversare cu ferry, la 35 minute!!! :applause: nu ai putea sa reduci si durata zborului  cu avionul cam tot asa?  8) Am incredere in tine ... ;)

Offline briana

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
    Buna Gigi,

Ne inscriem la toate cele 3 actiuni, si eu si Gabi F. Iti scriu aici pentru ca nu am primit mail-ul despre care spuneai. Sunt convinsa ca va fi grozav, ca tot ceea ce organizezi (nu te perii ) :). Pt. D. Pustianu G., nu am cont pe Fecebook asa incat, va dau adresa mea de mai pt comunicare: briana4661@yahoo.com. Noi vom merge cu masina la aeroport iar un loc se mai gaseste.

Offline Nicolette

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Ma inscriu si eu la toate excursiile optionale  :).
Catre cei din Bucuresti: ne putem vedea la un pahar de vorba undeva, dupa 15 Iulie? Pana atunci mai stau in Portugalia.

Merci
O zi buna tuturor

Offline Codru

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 77
si eu ma inscriu la toate 3 excursiile  :yeah:

Offline aureliapadurean

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
 :P
DA , DA ,DA .....la toate cele trei actiuni

Offline deli_a

• Full Member
Am inceput sa am emotii....se apropie...
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376

Offline deli_a

• Full Member
Mmmda !  ???

Offline briana

• Newbie
  • *
      Gigi, un amanunt important pt mine deoarece imi fac bagajele si pentru Delta odata cu cele pt Spania: nr. de kg maxim al  bagajului de cala, te rog. Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Urmeaza sa trimit un Email fiecaruia dintre participanti si sa postez si pe forum amanuntele legate de zbor, intalnire aeroport, program etc. Asta peste 3 zile, cand ma intorc din Adriatica. Despre bagaje: cursa cu care vom calatori spre Spania este Blue Air OTP - Malaga. Pe site-ul companiei, la conditii de calatorie, veti gasi detalii despre numarul de bagaje de cala, greutatea maxim admisa, bagaj de mana etc. Pe scurt: fiecare pasager are dreptul la 32 kg bagaj cala si 10 kg bagaj mana, pt acesta din urma, cu conditia sa se incadreze in dimensiunile indicate pe site. Acolo vom calatori cu un autocar cu capacitate mai mare decat grupul, deci loc are sa fie suficient. Dar va recomand ca intotdeauna un bagaj decent, pe care sa il puteti usor manevra de la autocar in camera de hotel si invers. Din experienta nu o sa aveti nevoie de mai mult de 20 kg, asta si in ideea ca o sa mai faceti cumparaturi. Un bagaj de mana, de tip minitroler la fel este binevenit. Sa aveti in el exact strictul necesar, sa nu fie nevoie sa tot umblati la bagajul mare. La fel, va recomand un rucsac mic, pe care sa-l aveti cu voi in vizitele pe care le facem. Sa va incapa apa, 2-3 fructe, ceva mai gros sau de schimb. Este bun si daca o sa cumparati ceva. Nu o sa aveti mainile ocupate, folosindu-l pe post de geanta de cumparaturi. Am sa revin si cu alte amanunte.

Offline briana

• Newbie
  • *
  Multumesc, Gigi.