Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013

<< < (14/25) > >>

admin:
Lista pe care o afisez mai jos este cea finala. O sa vedeti cu cine calatoriti, cu cine o sa va petreceti 10 zile de vacanta. Este bine si de preferat sa aveti o comunicare si macar virtual in faza aceasta. Am deschis topice pe fiecare actiune in parte, pentru ca cei care participa sa aiba ocazia sa-i cunoasca pe ceilalti. Unii sunt mai vechi in SC, altii mai noi, unii deja v-ati intalnit o data sau poate chiar de mai multe ori. Altii nu cunosc pe nimeni dintre cei inscrisi. Este important sa ajungem acolo UN GRUP si sa ramanem pe toata perioada vacantei UN GRUP. Este cea mai ampla actiune organizata pana acum in Singles Camp, in strainatate, sper foarte mult sa va placa si in aceiasi masura ca actiunea aceasta, sa lege noi prietenii, sa creeze cadrul pentru noi nuclee in SC.

Dar iata lista si orasele din care urmeaza sa vina fiecare:

1   Mihaela S   Tg Jiu
2   P Gabriela   Tg Mures
3   M Emilia   Cluj
4   Ioana M    Oradea
5   Nora R   Bucuresti
6   Paula A   Iasi
7   Nadina F   Bucuresti
8   Delia L   Sf Gheorghe
9   Mihaela C   Iasi
10   P Oana   Bucuresti
11   S Doru   Bucuresti
12   Codruta C   Dej
13   Aurelia P   Sibiu
14   Cindea Gigi   Sibiu
15   Popescu U Mariana   Bucuresti
16   Adela V   Tg Mures
17   F Gabriela   Comanesti
18   Nicoleta N    Bucuresti
19   M Georgeta   Bucuresti
20   S Camelia   Bucuresti
21   Florin Z   Bucuresti
22   Ada G   Bucuresti
23   C Gabriela   Constanta
24   Ruxandra L   Sibiu
25   Eugenia S    Bucuresti
26   Iulia T   Bucuresti
27   Marta C   Piatra Neamt

Plusar:
perfect ! la o parcurgere rapida a listei ma stiu cu Codruta , Nico, Geta , Florin, Iulia si Gigi !  :coolsmiley:
imi este suficient, restul sa se cunoasca ei cu mine !  :giggle:

malina dragomir:
Cred ca ai nevoie de un refresh pentru memorie  :) le mai stii si pe Mihaela din Iasi( adica eu) si pe Delia din Sf.Gheorghe, ai fost cu noi in Retezat..

admin:
Vai, vai plusuletz, imbatranesti si tu... ;D, uite ca nu doar eu mai uit cate ceva...   ;) Oricum asta nu-i asa de rau!  ::)  Grav nu este cand uiti ceva, ci pe cineva... :'(

Plusar:
de aceea am mentionat "parcurgere rapida"  :flori:
si care ar fi fost problema totusi ? puteti incerca sa ma mai cunoasteti inca o data ! cine stie ce surprize puteti avea ?   :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă