Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 – 12 septembrie 2013

<< < (13/25) > >>

admin:
Plusuletz am sa decupez asta si cand vrei sa mergi la culcare la 21.00 , am sa-ti arat ce ai scris. Numa' sa indraznesti sa pui capu, jos! Nici in autocar!  *|*

IuliaT:
Gigi o sa il pironim in piscina pe Pulsar, ii legam de ceva gonflabil in jurul gitului ca sa fie in siguranta daca atipeste nesupravegheat de vro sirena.

Hotelurile sunt superbe si fara Hilton, oricum imprieteneal placuta cu tanti ....careia cred ca iti venea sa ii bagi undeva mailurile ofertante  oO.

Plusar:
n-o sa dorm , va fi sfarsit de sezon estival, voi fi si panicat ca vine iarna din nou asa ca ... all night long !  :giggle:

admin:
Dupa ce am facut structura hoteliera, din repartizare in duble twin, a ramas un loc disponibil. Deci cine doreste sa-l ocupe, sa ia legatura direct cu Samiza: 0745 106526 sau office@bonvoyagesibiu.ro. Fata de tariful afisat, pentru acest loc va interveni o diferenta care provine din scumpirea biletului de avion. Samiza va va spune cu cat.

admin:
S-a ocupat locul, saptamana aceasta urmeaza sa afisez lista generala si finala cu participantii la aceasta excursie. Aici practic lucrurile sunt clare: biletele de avion luate, autocarul inchiriat, hotelurile stabilite si rezervate.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă