Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viva Espana! Circuit si plaja.Andalucia-Gibraltar-Maroc.2 12 septembrie 2013
frezya:
Cu putina intarziere,va spun : "Bine ati venit acasa!" celor care v-ati intors de pe meleaguri africane.Si pentru ca ,cel puti unei persoane din grup ,incepe sa-i placa Marocul - ma declar multumita.Si-apoi Maroc inseamna si Casablanca, Rabat, Marrakech, Fes(mai ales Fes) si multe alte orase si zone ale Marocului care te pot surprinde placut daca-ti dai sansa sa le vizitezi . Desertul Sahara poate fi un alt punct de atractie.Cine stie,poate pe viitor va exista un circuit al oraselor importante din Maroc,sau o excursie in desert.Va dau si o informatie: Errachidia e la aproximativ o ora de mers cu masina pana la zona de intrare in desert si face parte dintr-un circuit pe care unele agentii il au la oferte.http://www.kiwitravel.ro/circuit-misterele-marocului.html.Dar sa incheiem cu Marocul si sa le spunem :"Calatorie placuta!" celor care pleaca in Portugalia.
admin:
Cu siguranta am sa organizez un circuit al Marocului, care sa includa locurile pe care le-ai mentionat Frezya! Asta se va intampla insa doar in 2015...Pe anul viitor deja am inceput sa pun lucrurile cap la cap. Asa cum mai mentionam, intentionez sa organizez in plus fata de anul acesta:
- Madeira si insulele portugheze
- Sardinia, Capri si Coasta Amalfi
- Scotia si Irlanda
Plusar:
deci da ! :applause:
frezya:
2015 este perfect!
Sa fim sanatosi si dornici de calatorii reusite...
admin:
Am inceput sa primesc feed-back-urile voastre, cu clasamentul celor mai "gustate" obiective sau locuri:
Iata primele doua:
1. Maroc
2. Ronda
3. Alhambra
1. Gibraltar
2. Granada
3. Maroc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă