Autor Subiect: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013  (Citit de 110493 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tatiana

• Vizitator
Re: Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013
« Răspuns #90 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 08:19 »
Servus tuturor,

Iaca-ta si eu eu mi-s pe lista de Sibiel si deabea astept sa ne vedem acolo cu totii :)

1.Inteleg ca sunte multi bucuresteni pentru aceasta actiune dar nu stim exact cati...Gigi, putem sa primim o lista chiar daca nu este definitiva inca?
2. Exista varianta inchirierii unui microbuz din Bucuresti?
3. Cate masini/soferi s-au hotarat sa mearga spre Sibiel si la ce ora de plecare?
4. Sunt amatori care sa plece cu autocarele regulate? http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Sibiu

Dupa ce pot sa-mi clarific raspunsurile la aceste intrebari voi putea sa iau si eu decizia cum ajung acolo. Pana acum ma gandesc sa atac cursa regulata de la 6.30 dimineata dar nu exclud nici o plecare cu microbuzul de dimineata si nici sa ma inham la condus si sa deschid o lista pentru Fordul meu cu plecare 27 dimineata :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #91 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 09:21 »
Lista are sa apara, dupa ce ma intorc din Spania. Atunci va fi definitiva. Nu se va inchiria microbuz pt Sibiel din Bucuresti, in acest caz solutia celor de linie este mult mai buna. Asa pe fuga, intre doua plecari...
Mai departe am vazut ca ai provocat sa scrie pe cei care doresc sa faca grupaje auto....Ar fi foarte bine si de ajutor pt voi sa interactionati aici in legatura cu organizarea pe grupuri a transportului.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #92 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 09:36 »
Lista are sa apara, dupa ce ma intorc din Spania. Atunci va fi definitiva. Nu se va inchiria microbuz pt Sibiel din Bucuresti, in acest caz solutia celor de linie este mult mai buna. Asa pe fuga, intre doua plecari...
Mai departe am vazut ca ai provocat sa scrie pe cei care doresc sa faca grupaje auto....Ar fi foarte bine si de ajutor pt voi sa interactionati aici in legatura cu organizarea pe grupuri a transportului.

mercic pentru raspuns si drum bun Gigi! deabea astept sa vad pozele de pe drum; sunt o adevarata delectare pentru cei care stau acasa si la munca!!! ;)

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #93 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 11:34 »
Multumesc mult, o sa ma organizez, mi-ar placea varianta, sunt din Bucuresti !
Ai admiratia mea ptr. activitatea ta in care daruiesti timp, iubire si intelegere semenilor!

Offline stalicris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #94 : Duminică, 01 Septembrie 2013, 19:05 »
salut tuturor... gigi , vreau sa vin si eu la sarbatoarea recoltei...ti-am trimis chiar acum un mail in acest sens...sper sa mai fie locuri...astept un raspuns de la voi...multumesc

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #95 : Luni, 02 Septembrie 2013, 09:48 »
Servus Alin! Stiu de la Samiza ca a primit ieri confirmarea si de la Pensiunea Andrei, deci se pot continua rezervarile, cu cazare la aceasta pensiune si masa la Pensiunea Sibiel. Este la cca 350 m distanta, de ,eveniment'...

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #96 : Marți, 03 Septembrie 2013, 11:19 »
pt cei din bucuresti, stiu ca mar.drag s-a oferit cu un Land Rover, plecare de la Agip Militari, pe 27 sept pe la 7.30-8.00
Sunt 7 locuri si cred ca ne-am strans vreo 3-4.

verificati va rog discutiile de mai sus, in acest sens.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #97 : Miercuri, 04 Septembrie 2013, 15:45 »
Pe un drum sau altul, dupa cum ne vom organiza...vom ajunge la Sibiu si apoi la Sibiel !
Cei ce se cunosc...imbratisari, ganduri, zambete, glumite, atmosfera oarecum familiara...!
Noi, cei noi, mai stingheri, mai pe margine...mai un zambet,mai o privire, mai cautam un loc
din care sa avem imaginea grupului...am imaginatie in zugravirea tabloului, nu....?
Dragii mei,nu costa mult un zambet ptr. persoana singurateca din spatele tufei de tomnatele(
daca sunt),sau capita de fan...sau ce s-o mai gasi....Va multumesc !

Offline stefic

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #98 : Miercuri, 04 Septembrie 2013, 16:34 »
Hai ca ne-om adapta si cei noi, zic eu.

mai un vin, mai o tuica Cheesy, intram in atmosfera (glumesc).

simt ca vremea o sa tina cu noi.

Offline corona

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #99 : Miercuri, 04 Septembrie 2013, 23:04 »
Ma bucur sa observ ca suntem destul de multi cei noi veniti, asa incat ne va fi mai usoara integrarea. De abia astept sa ne cunoastem!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #100 : Joi, 05 Septembrie 2013, 07:32 »
noiembrie, tabloul ăsta mai are nevoie de niște schimbări de perspectivă :D

așează-te în mijlocul, nu la marginea lui. pentru că, în SC, și nu numai, important e unde te așezi tu și să primești zâmbete, oferind un zambet.

hai, ai să vezi, va fi  mai cald și vesel, dacă nu te ascunzi după tufe și căpițe  :kissing:

Nu-ți fă griji, cu Gigi și cu toată lumea de acolo, nu e nevoie decât de încredere și voie bună. :dance:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #101 : Joi, 05 Septembrie 2013, 13:10 »
Buna, ai multa dreptate, nu prea stiu sa ma asez, nu de pe margine se cucereste lumea
vremurile s-au schimbat, castiga cei ce stau in centru, sa poti fi vazut cu usurinta.Oamenii nu mai cauta
nu-si mai imagineaza, nu mai lupta, doar iau....ce li se ofera....!Novice sunt, o sa arat naturalete.
In SC. exista un ritual de botez al recrutilor...ca sa stiu.....!?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #102 : Joi, 05 Septembrie 2013, 13:28 »
 ;D tu intrebi cum am intrebat eu, la sfârșitul primei mele excursii - dacă există vreun...ritual de despărtire.

Nimic formalizat, noiembrie, draga mea. Se încurajează naturalul si firescul. Zău, nu-ți fă griji.
Dacă te-ai inscris - înseamnă că ești hotărâtă sa faci ce ține de tine să-ți oferi momente frumoase.   :thumbup:

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #103 : Joi, 05 Septembrie 2013, 14:39 »

[/quote]
Superb mesaj, bravo Noimebrie!:)
Ideea SC e ca toata lumea impreuna si fiecare in parte sa se simta bine. Hai sa ne bucuram de cilpele traite impreuna si sa invatam, sau sa ne reamintim, sa daruim inainte de a primi! :)

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #104 : Joi, 05 Septembrie 2013, 16:20 »
Dragii mei,nu costa mult un zambet ptr. persoana singurateca din spatele tufei de tomnatele(
daca sunt),sau capita de fan...sau ce s-o mai gasi....Va multumesc !

Nu deranjăm persoanele din spatele tufelor...sau a căpițelor de fân! :blush: :faint:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West