Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
Tania55:
harta rutelor ... poate va este de folos ... pentru a ajunge la "Sarbatoarea recoltei" :)
http://www.rome2rio.com/
Daca puneti Londra, United Kingdom si Alba Iulia, Romania (sau invers,
va arata drumul cu avionul si apoi cu masina de la Cluj la Alba, iar in partea stanga va da detalii...
Daca dati in jos pe detaliile din stanga va da Train, Car, Ferry, Car si daca dati click pe car ferry car va arata drumul si ruta cea mai scurta cu masina.....durata.......etc...
Pentru localitati mai mici trebuie pus si judetul...Ex: Jidvei, jud.Alba, Romania.........
Bineinteles ca puteti pune orice destinatie din lume...........dar pentru distante foarte mari nu da decat harta zborurilor cu avionul.....
In partea dreapta de sus a hartii da Transport, Road, Satelite = cum vreti sa vedeti harta.....
lumiere:
Nebunasilor! ma bucur ca puneti la cale circuite interesante. :applause: Dar pe mine ma bate gandul sa merg cu o zi mai devreme la Sibiel, sa ma "integrez" in frumusetea fabuloasa a locului, sa-mi aranjez balconul... Si sa va astept cu bateriile incarcate, :flori: pregatita pentru petrecere. :yeah: Adevarul e ca anul trecut, la Cozia, ne-a reusit...
Sherban:
--- Citat din: mar.drag.5 din Duminică, 11 August 2013, 11:59 ---Aceasta ar fi lista pentru Land Rover:
1. Aprlilie
2. Stefic
3.
4.
5.
6.
Am omis pe cineva?
Pentru a avea o Transalpina cat mai reusita, cred ca ar fi foarte bine sa plecam cat mai devreme posibil in ziua de 27 septembrie. Sau vreti o noapte de cazare la Ranca??? (si sa plecam din Bucuresti pe 26 septembrie?).
Ce propuneri aveti?
--- Terminare citat ---
Hello,vin si eu cu voi la Sibiel, nu pot sa ryez distractia live :) asa ca, destul de interesata sa merg cu tine mar.drag.5, f faina oferta, numai ca eu nu pot pleca de pe 26 septembrie. Transalpina concureaza cu un concert de la festival. Daca votati cu 26, nu e nicio problema, ma organizez altfel.
Sibiel...here I come :))
4444:
Buna seara,
Si eu particip la Sibiel. Dupa ce am citit pe forum atmosfera va fi calda indiferent de vreme dar sper ca aceasta sa tina cu noi.
aprilie:
--- Citat din: Sherban din Marți, 20 August 2013, 19:35 ---Hello,vin si eu cu voi la Sibiel, nu pot sa ryez distractia live :) asa ca, destul de interesata sa merg cu tine mar.drag.5, f faina oferta, numai ca eu nu pot pleca de pe 26 septembrie. Transalpina concureaza cu un concert de la festival. Daca votati cu 26, nu e nicio problema, ma organizez altfel.
Sibiel...here I come :))
--- Terminare citat ---
Nici eu nu pot sa plec din Buc pe 26 sept.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă