Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (14/78) > >>

Tania55:
"La Multi Ani !" Gigi ! .... multa, multa sanatate iti doresc ! .... am simtit ca esti "Leu" .... zodia "Leu" este cea mai puternica dintre zodii, cred ca stii .... te apreciez foarte mult ..... cine-i nascut in aaaaaugust  :whistle: ..... hai sus, hai sus, hai sus.......  :whistle: ......  :whistle:

admin:
Multumesc, multumesc mult!  :kissing:

admin:
Si pt ca sunt pe acest topic. Daca toata lumea care a anuntat-o pe Samiza ca urmeaza sa plateasca, inclusiv mar.drag de la care tocmai primise inscrierea, atunci mai este doar un loc disponibil. Solutia extinderii de locuri, ca si in anii trecuti, este cazarea la o pensiune apropiata. O sa anunt cand incepem inscrierile pt cealalta pensiune, deocamdata mai e un loc. In situatia cazarii la Andrei sau Gentiana, mesele se vor servi la Pensiunea Sibiel, deci acolo doar se va dormi.

Geta D:

--- Citat din: mar.drag.5 din Luni, 05 August 2013, 13:53 ---La ducere, traseul ar fi: Bucuresti-Pitesti-Novaci-Ranca-Jina-Tilisca-Sibiel: 410 km
Returul ar fi Sibiel-Sibiu-Balea Lac-Curtea de Arges-Pitesti-Bucuresti 440 km.

--- Terminare citat ---

Marian, ce itinerar turistic frumos!  :applause:
Pacat ca nu pot sa merg si eu.  :((

sabina:
Vreau sa merg si eu!!!!!! Daca imi dati acceptul.... Pup cu drag!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă