Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
kike:
--- Citat din: acbard din Luni, 30 Septembrie 2013, 23:05 ---Propun prima tema : STAR TREK .... :whistle:
Cu motto-ul "... fie intrarea în atmosfera terestră lină și aterizarea ușoară!"
--- Terminare citat ---
:2funny: Splendid!!!!
Sa distribuim actorii:
Jean Luc Picard......Gigi.....
Data....Kike, nu de alta, dar vreau ochi albastri :)
Cine se mai inscrie? Poate facem un Carnaval STAR TREK! :dance:
Multumesc frumoaselor gazde pentru un weekend superb :kissing: Am fost fericita de intalnirea cu oameni frumosi, de faptul ca am reusit sa-mi inving teama de tiroliana(pentru asta tb sa pup fete dragi) si mai ales pt bucuria nebuna pe care am simtit-o mergand pe bicicleta dupa o pauza de ani de zile :) Astept a IV-a participare ;)
stalicris:
embo, ai votul meu pentru functia de fotograf oficial...nici cu jocul nu te descurci rau
noiembrie:
Embo, trezeste-te...!E o alta zi si tu esti dator cu un articol despre Marginime...si ceva poze, cat te lasa inima !!! :)
ruxy79:
Am participat pentru prima data la o actiune single camp (sarbatoarea recoltei) si m-am simtit minunat! Sper sa ne mai intalnim si de acum incolo cu ocazia altor iesiri ! Sunteti niste oameni deosebiti! :applause:
hana:
:D In sfarsit am computer functional. Multumesc gazdelor pentru minunatul sfarsit de saptamana petrecut la Sibiel si promit ca voi face totul sa particip la alte activitati. Intrebare: Are cineva poze de la tiroliana? Vreau si eu. Tania nu te vad, cum ai petrecut in Tara Luanei, tu ai facut ceva mai multe poze (hana_triex@yahoo.com). Va imbratisez chiar daca nu va cunosc pe toti. :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă