Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (75/78) > >>

EmBo:

--- Citat din: stalicris din Luni, 30 Septembrie 2013, 22:52 ---Salut tuturor........embo sunt superbe pozele, ai surprins foarte bine ceea ce s-a petrecut acolo...sper sa le am si eu

--- Terminare citat ---

Desigur, da-mi email-ul si-ti trimit link-ul de unde pot fi descarcate.

EmBo:

--- Citat din: acbard din Luni, 30 Septembrie 2013, 23:05 ---Propun prima tema : STAR TREK .... :whistle:
Cu motto-ul  "... fie intrarea în atmosfera terestră lină și aterizarea ușoară!"

--- Terminare citat ---

Pentru prima conventie nationala a single-rilor din mai 2014, eu propun tema: "Conceptul de single in societatea moderna: stare de fapt sau stare de spirit? Definire, identificare, asumare si recunoastere."
Dezbateri in jurul unei expuneri facute de un psiho-sociolog invitat.
Durata: 1.5 ore, in intervalul orar 18.00-19.30, in prima zi a conventiei (vineri).

aprilie:

--- Citat din: embo din Marți, 01 Octombrie 2013, 10:20 ---Pentru prima conventie nationala a single-rilor din mai 2014, eu propun tema: "Conceptul de single in societatea moderna: stare de fapt sau stare de spirit? Definire, identificare, asumare si recunoastere."
Dezbateri in jurul unei expuneri facute de un psiho-sociolog invitat.

--- Terminare citat ---
strasnic ... incepe sa semene a congres   :applause: ...  de la Sarbatoarea Recoltei la Congresul SinglesCamp ... eu propun sa infiintam si Partidul SinglesCamp si sa avem un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2014  :pleasantry:

Tania55:
Pozele de la mine : ....doar pe 15-16 octombrie (aveti putina rabdare curajosilor de pe tiroliana !)........ si pozele de la voi tot pe 15-16 octombrie voi putea sa le descarc, cand voi reveni acasa .... asa ca, multumesc Embo pentru ajutor. Va imbratisez pe toti.

EmBo:

--- Citat din: aprilie din Marți, 01 Octombrie 2013, 11:31 ---... eu propun sa infiintam si Partidul SinglesCamp si sa avem un candidat pentru alegerile prezidentiale din 2014  :pleasantry:

--- Terminare citat ---
Ma bucur sa vad ca ai gustat gluma mea referitoare la Conventie!  :D
Chiar la presedinte nu m-am gandit, dar un loc in senat cred ca meritam! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă