Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
sabina:
Inca nu pot face conexiunea intr figura, nume si nickname!! :2funny:
Daca doriti demonstratie.... va astept cu drag!!! :D .hotarati voi momentul si locul(!!! Pe aproape) iar eu,.... sper sa va placa!
janeta:
Gigi si Samiza ... stiti ca-mi sunteti tare dragi , nu ? iar voi , ceilalti 63 de participanti la aceasta minunata petrecere sunteti niste oameni grozavi carora le razbeste prin toti porii pofta de viata . pentru mine a fost o felie de viata tare placuta , intamplata intrun loc minunat si alaturi de niste oameni tare faini .
multumesc !
admin:
Acum am reusit sa urc fotografiile pe wetransfer. Am sa vi le transmit in urmatoarele minute. Cine nu a primit, sa-mi scrie si am sa-i retransmit fw.
EmBo:
O sa pun si eu cateva selectiuni din pozele facute la Sibiel, asa incat cei care nu au participat sa poata sa vada cam ce au pierdut. :)
Stiu regula de pe forum care spune ca nu trebuie sa apara in poze persoanele care nu si-au dat acordul pentru asta, asa incat pentru pastrarea anonimatului, in pozele in care apar participanti la actiunea de la Sibiel, am blurat fetele celor carora nu am avut timpul sa le cer acordul. Cei din mini-grupul meu (Land-Roveristi, 7 la numar) mi-au dat deja OK-ul sa-i postez ne-blurat :) .
EmBo:
In drum spre Sibiel, pe TransAlpina, grupul Land Rover. Dupa cum vedeti nu le-am blurat fetele. ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă