Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (59/78) > >>

Plusar:
mi-a dat prin cap o fractiune de secunda apoi mi-am amintit de mica inundatie pe care o am in baie , de instalatorul care trebuie sa vina maine precum si de ziua de nastere la care trebuie sa particip duminica !
as fi fost curios sa vad cum te vei imbata tu la Sibiu in cele 4 ore de Oktoberfest avute la dispozitie !  :whistle:

Tatiana:

--- Citat din: Plusar din Joi, 26 Septembrie 2013, 12:48 ---mi-a dat prin cap o fractiune de secunda apoi mi-am amintit de mica inundatie pe care o am in baie , de instalatorul care trebuie sa vina maine precum si de ziua de nastere la care trebuie sa particip duminica !
as fi fost curios sa vad cum te vei imbata tu la Sibiu in cele 4 ore de Oktoberfest avute la dispozitie !  :whistle:

--- Terminare citat ---

nu gandi! lasa-te in voia ...noastra! :P fa-ti bagajul si hai! :)

Mari_a:
Da, eh, motive! Lasa pe alta data si hai! Nici nu stii ce pierzi! :D   ;D
In privinta îmbețivirii, nici nu-mi trebe 4 ore!  Numa' sa dau pe gat o bere nefiltrata si-s gata!
   ;D

kike:

--- Citat din: Plusar din Joi, 26 Septembrie 2013, 12:42 ---hai mai Kike ! deja esti un pic exclusivista ! ce intelegi prin interesanta ? cu simt al umorului ? frumoasa ? inteligenta ? toate la un loc ? altfel n-o luati si pe ea ?  :P

--- Terminare citat ---

Te-ai adunat de pe drumuri, enervantule? Se vede ca esti odihnit, vezi si literele in plus...nu m-a certat fata si ma certi tu :blush: Cine munceste mai si greseste ,bre... Tu n-ai de unde sa stii :P

Tatiana:

--- Citat din: kike din Joi, 26 Septembrie 2013, 14:28 ---Te-ai adunat de pe drumuri, enervantule? Se vede ca esti odihnit, vezi si literele in plus...nu m-a certat fata si ma certi tu :blush: Cine munceste mai si greseste ,bre... Tu n-ai de unde sa stii :P

--- Terminare citat ---

BRAVO KIKE! NU-L LASA!:)  Dar dupa ce l-ai certat puteai sa devii duioasa si sa-l convingi sa mearga la Sibiel.... sa mai schimbe localurile de Bucuresti :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă