Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
Sherban:
http://www.accuweather.com/ro/ro/sibiel/285709/daily-weather-forecast/285709
si vremea din wk de la Sibiel..sa stim ce hainutze ne luam :) foarte important - e soaaare! :applause:
Mari_a:
Soare-soare, dar... cu dinti! Minima 1-2 grade printre munti... brrr! ::)
In legatura cu "tema", citez de pe topicul "Sarbatoarea Recoltei din 2011":
--- Citat din: admin din Joi, 29 Septembrie 2011, 10:57 ---Cateva detalii referitoare la program si necesarul a avea cu voi:
[...] Va fi nevoie sa va imbracati destul de bine, acolo chiar daca este soare, in aceasta perioada este rece.
Seara dupa cina, vom continua petrecerea de vineri, de data asta tematic. Fiecare va trebui sa se gandeasca la un accesoriu vestimentar care sa aduca ideea de recolta, de bogatie, pe care-l va purta la party. [...]
--- Terminare citat ---
Unii si-au adus atunci cate ceva - cineva chiar avea in bagaje un costum popular - dar nimeni nu le-a purtat... Numai io :giggle: imi agatasem niste chestii.... Niste frunze de vita si un sirag de oale de lut, pe care le mai am si acum. O sa le aduc! ;D
noiembrie:
Ar fi foarte dragut, multumesc, la symbolistica gandeam si eu.,multumesc tuturor !
Tatiana:
Tatiana, i-auzi ca vine Ghita Ciobanul *|* *|* *|* :yeah: :yeah: :yeah: Ce zici? :whistle:
[/quote]
Cu intarziere, Murandra pentru ca nu stiu de ce nu mai sunt notificata de site despre postarile pe acest topic :(( (Gigi, asta e o reeclamatie! :) ) dar... e perfect! sper sa aiba Gigi capite pe acolo! :D totul e sa faca fata la atatea muieri strasnice ca noi ;)
Deabea astept sa ne relaxam si sa ne bucuram impreuna la Sibiel. Drum bun,tuturor!
Tatiana:
s-a eliberat un loc in ultima clipa pentru Sibiel. daca cineva se horaste sa participe la "nebunia" ce incepe maine, sau are vreo prietena/prieten care poate merge, sa scrie aici sau sa ia legatura telefonica cu Samiza.
va multumesc in numele colegei care a fost nevoita sa renunte. :(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă