Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
Sherban:
--- Citat din: aprilie din Luni, 23 Septembrie 2013, 17:46 ---Sherban, benzinaria Agip este pe Bd Iuliu Maniu. De la Cora Lujerului, mergand spre autostrada Buc-Pitesti, o sa treci de piata Veteranilor, apoi de piata Gorjului, mai mergi putin si o sa gasesti benzinaria pe dreapta, imediat cum se termina blocurile inalte. Putin mai sus de Agip este si statia de metrou Pacii. O sa gasesti usor :) Succes!
--- Terminare citat ---
M am luminat! Multumesc mult! Ne vedem acolo
Sherban:
Multam stefic, esti f dragutza
Sherban:
--- Citat din: dauina din Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 21:44 ---Sherban,
Eu am lasat masina de cateva ori chiar acolo la Agip; am gasit otomobilu' intotdeauna asa cum l-am lasat...
--- Terminare citat ---
Buna seara Dauina, multumesc mult de ideea cu Agip. Daca tu zici ca ai laasat masina ok acolo si nici cei de la benzinarie nici alte surprize nu ai avut....parca m as incumeta si eu...desi as sta cam stresata, recunosc :-\
aprilie:
--- Citat din: Sherban din Luni, 23 Septembrie 2013, 19:36 ---Multam stefic, esti f dragutza
--- Terminare citat ---
adica eu de ce nu sunt ... f dragutza ?! :( ia uite ce frumos ti-am explicat ... in cuvinte putine dar alese ... :coolsmiley:
aprilie:
--- Citat din: embo din Luni, 23 Septembrie 2013, 19:08 ---Ok, vad ca s-au linistit apele, asa incat va recomand sa va faceti din timp bagajele ca sa nu uitati ceva.
--- Terminare citat ---
trebe sa ne luam si bocancii ? ???
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă