Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 29 septembrie 2013
Tania55:
Buna Gigi,
te rog sa-mi rezervi un loc de cazare pentru inca 5 zile :
29 sept - 3 oct si
6 oct - 7 oct
deoarece actiunile la care particip se deruleaza una dupa alta si nu ma mai intorc la Resita (Sarbatoarea recoltei, Tara Luanei si SPA Ungaria)
multumesc
Tania55:
Corona, cred ca doar noi doua vom merge cu trenul spre Sibiu, incercam sa luam legatura una cu alta .... ok ? .... dar oare cum ajungem la Sibiel din Sibiu :-\
[/quote]
nu putem face "autostopul" :), nu ne ia nimeni pe frigul asta :(, avem bagaje, suntem prea "imbracate" :) .... poate totusi daca tu stai cu fatza si eu cu spatele .... facem cat una "BUNA" :2funny:
Raluca e din Timisoara, dar vine din Bucuresti .... asa ca sa deruteze...... :)
admin:
Ok, Tania! Bucuros de oaspeti! Pentru cei care au nevoie de transport Sibiu - Sibiel, am sa deschid aici pe forum o lista. Am rugamintea sa treceti numele, ora de sosire si locul (gara, autogara Transmixt sau Autogara Q7). Copiati si duceti mai departe lista, astfel incat sa o am centralizata. Am sa organizez din Sibiu mai multe transporturi spre Sibiel, functie de ce imi comunicati aici.
Tania55:
transport 27.09.2013, Sibiu - Sibiel :
1. Tania - gara 15:30
2. Corona - gara 15:30
mar.drag.5:
Acum, ca lista pentru Land Rover este completa si arata asa:
1 aprilie
2 stefic
3 sherban
4 embo
5 DAPHNICO
6 noiembrie
7 mar.drag.5
va urez Bun venit la bord!
Cel mai bun loc de plecare este parcarea benzinariei AGIP de langa statia de metrou Pacii.
Avand in vedere ca traseul la ducere este foarte frumos as propune ca ora de plecare ora 7:30. Poate fi si 8:00, daca considerati ca este prea devreme... Puteti propune si alte ore...
Eu vin din cartierul Tineretului si va pot lua din drum. Plec de la Sincai si trec pe la Piata Unirii, Opera, Gradina Botanica, Apaca, Lujerului, AGIP Pacii. Nu ar fi o problema sa va iau de pe traseu. Cu conditia sa fim punctuali...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă