Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel Editia a III-a 27 – 29 septembrie 2013

<< < (31/78) > >>

Tania55:
... drum bun, distractie placuta si sa ne revedem cu bine, aprilie si mar.drag.5  :) 
.... si eu va invidiez putin, doar putin,  ;)  nu de alta, dar nu prea stiu cum sa ajung la Sibiel, sunt din Resita si incerc sa vin cu trenul (Timisoara - Sibiu), sa urc in tren din Lugoj  la 9:51 si in Sibiu ajung la 16:00.
 Daca mai vine cineva din Timisoara cu trenul, va rog sa-mi spuneti, poate facem si noi un grupulet  :).

corona:
Din ceea ca am vazut pana acum si eu cred ca cea mai buna legatura de la Deva spre Sibiu e acel tren de care spuneai tu , Tania, adica cel care ajunge la 15 si 20, deci ma voi alatura si eu grupului.

aprilie:

--- Citat din: Tania55 din Marți, 10 Septembrie 2013, 22:36 ---... drum bun, distractie placuta si sa ne revedem cu bine, aprilie si mar.drag.5  :) 

--- Terminare citat ---
Multumesc frumos, draga Tania. Abia astept sa ne revedem, esti una din preferatele mele din SC  :kissing:
Drum bun si tie si sper sa gasesti varianta cea mai placuta de a ajunge la Sibiel.  :flori:

murandra:

--- Citat din: cristina34 din Marți, 10 Septembrie 2013, 12:51 ---buna ziua,
e cineva care pleaca din bucuresti spre sibiel vineri dupa-amiaza?
multumesc

--- Terminare citat ---

Noi suntem 3 persoane intr-o masina care pleaca vineri dupa amiaza din Bucuresti, in jur de ora 16, mai repede nu putem. Deci, daca ai fi interesata sa te cuplezi cu noi, in aceste conditi, da de veste cum am putea comunica off the forum

DAPHNICO:
Buna seara,
 merg si eu  la Sibiel !    Este prima actiune SC la care particip.  As vrea sa ma alatur grupului care pleaca  cu mar.drag. Eu sunt din Ploiesti dar am sa vin cu masina in Bucuresti , o voi lasa aproape de locul stabilit pentru intilnire.
Ma puteti trece pe lista ?  :) ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă