Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93173 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #210 : Luni, 11 Martie 2013, 07:51 »
Vineri seara am incercat sa va surprind placut cu muzica prietenului meu, Romi sau Romulus Cipariu. Il prezentam atunci ca fiul lui Sergiu Cipariu, unul dintre cei mai cunoscuti taragatosti din tara. O familie de artisti, pentru ca si celalalt frate s-a indreptat spre arta, dar nu la fel ca tata si fratele spre muzica, ci spre pictura. Niste oameni in casa carora intotdeauna esti primit extraordinar, nu a fost data sa le trec pragul, fara sa nu le gust vestitul vinul si pita de casa.

Am gasit pe youtube, o inregistrare a unei emisiuni la Antena 1 Sibiu, unde Romi apare alaturi de tatal sau.

www.youtube.com/watch?v=bKZw3vEJWNg

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #211 : Luni, 11 Martie 2013, 07:59 »
Bine, draga Wilma...  ;)

Intre timp, am primit acordul Morticiei Addams. So, the winner was...   :D

:thumbup:

Draga Cosarule, eu sunt Betty, datorita faptului ca in pestera a fost nitel cam frig, am deliberat foarte repede, deci ai acordul familiei sa postezi ce poze vrei tu.
Asa ca, spor la treaba!

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #212 : Luni, 11 Martie 2013, 08:11 »
Buna dimineata!
Aseara am spus ca azi voi reveni cu impresii personale, a fost primul carnaval la care am participat si cu siguranta nu va fi ultimul, a fost o experienta foarte frumoasa. Mi-au placut toate mastile, cu toti am fost frumosi! Le doresc organizatorilor multa sanatate si putere de munca si noua tuturor asemenea!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #213 : Luni, 11 Martie 2013, 09:18 »
Good Moooooor...ning!   :)
A fost super! A fost al doilea carnaval la care am participat si deja ma gandesc ce costum sa-mi "croitoresc" pentru urmatorul!  :D
Am facut multe poze prin Sibiu si prin Sibiel dar, din pacate, niciuna in seara "cu pricina"   :( , asa ca astept sa primesc de la voi, multumesc! Si da, am fost atat de frumosi ca e pacat sa nu ne aratam pe-aici! Topicul asta n-ar mai fi de carnaval fara masti!   :D
 :kissing:

LE: ah, da si Diogene, unde-i Diogene?  :happy:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #214 : Luni, 11 Martie 2013, 09:37 »
Azi merg la DJ Sorin sa iau fotografiile. Cum intru in posesia lor, vi le si transmit. Am sa postez si aici cateva, vad ca Flinstonii nu au nimic impotriva, sunt convins ca si alte masti la fel. Pana atunci doua cu opera lui Ionut, bucatarul:

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #215 : Luni, 11 Martie 2013, 10:16 »
Azi merg la DJ Sorin sa iau fotografiile. Cum intru in posesia lor, vi le si transmit. Am sa postez si aici cateva, vad ca Flinstonii nu au nimic impotriva, sunt convins ca si alte masti la fel. Pana atunci doua cu opera lui Ionut, bucatarul:

Abia astept pozele. Intre timp pot sa-i multumesc cum se cuvine lui Ionut pentru bunatatile oferite in cele 3 zile. :worthy: :worship:
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #216 : Luni, 11 Martie 2013, 10:54 »
Pfoai! I-am aratat niste poze cu mine fratelui meu (!) si cica: "cine-i mortaciunea asta?!"  :tickedoff:
Am uitat sa-mi las adresa: marina_m02@yahoo.com  - pentru poze, filmulete si ce mai aveti!  :) Merci!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #217 : Luni, 11 Martie 2013, 11:26 »
Bine, draga Wilma...  ;)

Intre timp, am primit acordul Morticiei Addams. So, the winner was...   :D

:thumbup:
si ce cap frumos rasare...nu-i al tau? al tau e oare? ???

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #218 : Luni, 11 Martie 2013, 12:16 »
si ce cap frumos rasare...nu-i al tau? al tau e oare? ???
Maria, fratele tau trebuie sa stie ca ai fost o ,,mortaciune" frumoasa rau!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #219 : Luni, 11 Martie 2013, 12:41 »
 Tocmai cand era sa-i raspund lui Silviu ca nu recunosc nimic!   :giggle:  Merci!

Pe mine ma frige la unghii sa pun niste poze pe-aici... Am de la Caroline unele cu multe costume, ca macar pe-alea sa le aratam... Daca cineva nu doreste sa-si arate fata, se poate foarte simplu modifica poza in Paint: se coloreaza peste si gata.... ramane numai ceea ce poate fi aratat. Io asa zic!  :angel:

In privinta bunataturilor facute de Ionut, miaaaaaaami, se observa cu ochiul liber pe formele personajului din imaginea de mai sus!  ;D

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #220 : Luni, 11 Martie 2013, 13:25 »
Tocmai cand era sa-i raspund lui Silviu ca nu recunosc nimic!   :giggle:  Merci!

Pe mine ma frige la unghii sa pun niste poze pe-aici... Am de la Caroline unele cu multe costume, ca macar pe-alea sa le aratam... Daca cineva nu doreste sa-si arate fata, se poate foarte simplu modifica poza in Paint: se coloreaza peste si gata.... ramane numai ceea ce poate fi aratat. Io asa zic!  :angel:

In privinta bunataturilor facute de Ionut, miaaaaaaami, se observa cu ochiul liber pe formele personajului din imaginea de mai sus!  ;D
Oooooo iarta-ma draga mea, am comis-o fara intentie!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #221 : Luni, 11 Martie 2013, 16:30 »
Deci...

Primavara, plina de flori si pasarele, demna de premiul fanteziei  :love:

Samiza, "singura cadana din haremul lui Gigi"  :giggle:

Amfitrionul nostru, "Toamna" sau butoiasul de vin, la premiere:

The Flintstones! (Regret ca a trebuit sa tai alte personaje din poze si ca n-am poze si cu toti 4 in "masina"... poate aveti voi):

Si, din secolul trecut:

Eu ma opresc aici, cu acordurile sau cu voalarea pozelor. In continuare, poate mai postati si voi... cu sau fara Photo Paint.  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #222 : Luni, 11 Martie 2013, 17:20 »
Pana primesc pozele de la prietena DJ-ului (in seara asta imi promitea Sorin), mai postez si eu cate ceva. Spectacolul de poiuri, "gong-ul" carnavalului:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #223 : Luni, 11 Martie 2013, 17:27 »
Din pacate nu am filmat niciodata la Sibiel, un "joc al focului". Am gasit unul pe youtube:

www.youtube.com/watch?v=1OtbHJ9NYaU

Offline corinakit

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • in viata nu ai un scop definit, ai viata...
« Răspuns #224 : Luni, 11 Martie 2013, 19:27 »
Frumoasa distractie...  si mastile interesante ;) . Pe cei din familia Flintstones as vrea si eu sa ii vad pe toti patru in masina...  ;D
corina