Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93086 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #195 : Joi, 07 Martie 2013, 19:44 »
Mai sunt cateva ore si urmeaza sa ne vedem.  :yeah: Va urez drum bun pana aici, sa aveti o calatorie placuta. Cum spun intotdeauna inainte de un astfel de eveniment, lasati orice probleme acasa, nu va gaditi decat la lucrurile bune si nu uitati ca veniti sa va distrati!  ;D

Azi am reusit si eu sa termin cu gradinaritul de primavara la Sibiel, am mai sadit ultimii trandafiri si am pregatit locurile pt rasaduri. Mi-a prins tare bine munca asta pe afara, in aer de primvara. M-a toropit fizic, dar m-a umplut de energie pozitiva, asa ca aproape ca explodez de stare buna si optimism. Va dau si voua daca aveti nevoie...

N-am primit de la nimeni solicitari de a sta impreuna in camere, am doar cateva optiuni transmise de mai mult timp. Eu am sa fac dimineata un roomlist, dar acolo, mai putem schimba. De aceea spuneam ca e bine sa ajungeti mai repede, eventual sa mai facem modificari daca se impune. Am fost intrebat pe Email daca este posibila cazarea si dupa ora 18.00. Evident ca da, doar ca programul incepe la si o sa piarda un moment sper placut pe care vi l-am pregatit in deschidere. Si eu am sa fiu angrenat in program, asa ca nu o sa pot sta in zona de receptie pt eventuale modificari, decat dupa 19.30.

Meniuri extra, sunt doar doua: unul vegan si unul ovolactovegan, aceasta am primit pana acum, dar daca mai sunt doritori care n-au reusit sa citeasca pe forum si sa-mi comunice, vor putea sa-si comunice optiunea si acolo.

Programul vi l-am comunicat, este insa o modificare, nu mai ajungem la fierar si din pacate nu o sa-l mai putem vedea vreodata... :(
Este posibil ca plimbarea, sa nu o mai facem in zona de Schit, ci inspre satul Vale, pe unul dintre dealurile de acolo, pentru ca este o zona mai insorita decat Valea Sibielului. Dar mai vedem, functie si de cum este timpul. Daca aveti cu voi ceea ce va indicam ca si haine si incaltaminte de plimbare, o sa fie superok, o sa va prinda bine o miscare in natura.

Deci intrati deja in atmosfera de petrecere, va asteapta 2 nopti de chef si voie buna... *|* *|* *|* Luati cu voi tot ce credeti ca va ajuta: zambetul, pilule de energie, scobitori pt pleoape, talpi si genunchi care sa reziste la dans.  :dance: :dance: :dance: Sa ne vedem cu bine! Ma retrag acum la somn....Pe maine!  :thumbup:

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #196 : Joi, 07 Martie 2013, 22:52 »
Iarta-ma, dar cred ca numai asa poti lesina pe ringul de dans :D
Daca vrei sa fii in forma pentru dans ai nevoie de proteinele din cea mai buna LEGUMA ( se stie, cea mai buna leguma e aia care face guitz, guitz si se recolteaza la ignat ;) )

:oops: scuze pt  :offtopic:

Ahhh, Gigi, meniul vegan contine "iarba"? ca o sa vreau si eu o portie inainte de karaoke  :D  Nu, nu o sa ma faca sa cant mai bine, doar ca n-o sa ma las intimidat de rosiile aruncate in capul meu  :strambatura:

Eheeeeeeeeeee.... :yeah: :yeah: cred ca nu stii cu cine te pui, adicaaaaaaaaaaaaaa... de unde stii ca nu vei avea o surpriza, nici nu stii ce minuni fac legumele astea,  sa vedem care rezista mai mult, ce zici??? te bagi?  te provoc la un duel intre vegetarienii  si ""leguma guitz""  :hammer: :hammer:

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #197 : Joi, 07 Martie 2013, 23:01 »
Gigiii...eu am intrat in atmosfera deja,  uite am inceput cu  primii  pasi,  :dance: :dance: :dance: *|* *|* *|* *|* *|* *|*, iar pe drum fac vocalize, abia astept sa ajung :yeah:

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #198 : Vineri, 08 Martie 2013, 10:32 »
Eheeeeeeeeeee.... :yeah: :yeah: cred ca nu stii cu cine te pui, adicaaaaaaaaaaaaaa... de unde stii ca nu vei avea o surpriza, nici nu stii ce minuni fac legumele astea,  sa vedem care rezista mai mult, ce zici??? te bagi?  te provoc la un duel intre vegetarienii  si ""leguma guitz""  :hammer: :hammer:

Cred ca  legumi-mancatorii o sa va `invingem` nu neaparat prin rezistentacat prin coplesire  numerica. Asta daca e pe echipe, daca e la  individual nu stiu daca am vreo sansa in fata unui opponent cu antrenamentul la zi  ;)
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
« Răspuns #199 : Vineri, 08 Martie 2013, 10:37 »
In aceasta zi frumoasa (nu ca voi, dar tot frumoasa) nu ma pot abtine sa nu va spun  LA MULTI ANI !
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #200 : Vineri, 08 Martie 2013, 13:28 »
In aceasta zi frumoasa (nu ca voi, dar tot frumoasa) nu ma pot abtine sa nu va spun  LA MULTI ANI !
Multumimmmmm, esti foarte dragut!!!!! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #201 : Sâmbătă, 09 Martie 2013, 09:58 »
hello petrecareti!! liniste pe aici !
ceva sa va trezeasca  :D

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #202 : Sâmbătă, 09 Martie 2013, 10:12 »
Ce delicată ești tu almi_gabi.... Crezi că merge cu arome îmbietoare, după o noapte de dezmăț?

Ce zici de propunerea mea? (doamne, doamne, ce drăgălașă mă face invidia :)))) )
 :happy:

Desteptarea la unitate
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #203 : Duminică, 10 Martie 2013, 09:12 »
buna dimineata. va urez petrecere frumoasa in continuare. cu drag moni

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #204 : Duminică, 10 Martie 2013, 14:16 »
hello petrecareti!! liniste pe aici !
ceva sa va trezeasca...

Nu dormeam...  ;)

Eu, ca de obicei, tanara  :crazy2: , frumoasa  :giggle: dar mai ales, prima devreme-acasa, am o dedicatie pentru colegii de bairam, vechi si noi... dedicatie pe care, din pacate, n-am mai apucat sa o fac la karaoke... Mai bine mai tarziu decat niciodata!  :flori:
(The video's owner prevents external embedding)

P.S. Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto...  :yeah: Cateva "masti preferate" am totusi, si le-as posta, daca am acordul Iulianei, Mari_ei, Codru_tei, vrajitoarelor si... Flintstone-ilor, (si asta fara a neglija piratii, yoghinii, baronii, printesele si... serifii) care au fost... totali!  :flori:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #205 : Duminică, 10 Martie 2013, 19:46 »
Tras de cortina peste "Carnaval Singles Camp Sibiel - a III-a editie". Au trecut 3 zile, de parca ar fi fost cu clipa. Au ramas doar amintiri si poze. Le rasfoiesc pe amandoua..."Butoiasul" s-a simtit foarte bine cu voi, v-am facut loc in galeria de persoane de care o sa-mi aminte cu drag... :kissing:
Am sa revin cu poze, cu momente, cu masti si costume. Azi insa prefer sa ma retrag, bucurandu-ma de derularea momentelor acestor minunate zile...

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #206 : Duminică, 10 Martie 2013, 20:45 »
Nu dormeam...  ;)

Eu, ca de obicei, tanara  :crazy2: , frumoasa  :giggle: dar mai ales, prima devreme-acasa, am o dedicatie pentru colegii de bairam, vechi si noi... dedicatie pe care, din pacate, n-am mai apucat sa o fac la karaoke... Mai bine mai tarziu decat niciodata!  :flori:

Colea Răutu - Hei coşar, coşar

P.S. Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto...  :yeah: Cateva "masti preferate" am totusi, si le-as posta, daca am acordul Iulianei, Mari_ei, Codru_tei, vrajitoarelor si... Flintstone-ilor, (si asta fara a neglija piratii, yoghinii, baronii, printesele si... serifii) care au fost... totali!  :flori:

Buna cosarule,
Flinstonii se vor intruni in pestera sa dezbata acesta propunere si vor delibera in cel mai scurt timp :laugh:!
Maine voi reveni cu impresiile personale si binenteles cu ,,hotararea consiliului"
O seara linistita!!!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #207 : Duminică, 10 Martie 2013, 21:29 »
Bine, draga Wilma...  ;)

Intre timp, am primit acordul Morticiei Addams. So, the winner was...   :D

:thumbup:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #208 : Duminică, 10 Martie 2013, 23:03 »
bravo dragele mele ca v-ati distrat de minune !! asta era si ideea !  :thumbup:

imi place Morticia !!  >:D

sa inteleg ca mai vin si alte costume?  :D

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
« Răspuns #209 : Duminică, 10 Martie 2013, 23:42 »
Astept cu nerabdare pozele de la Gigi si de la voi, ca eu m-am simtit prea bine ca sa-mi mai aduc aminte si de camera foto...  :yeah:

Cu si mai multa nerabdare asteapta muschetarul pozele, cu mine si cu voi, ca tare dragi imi sunteti toti.

Tras de cortina peste "Carnaval Singles Camp Sibiel - a III-a editie".

Eu abia acum am ajuns acasa si abia acum pot trage cortina, dar pentru ca am prins un somn de cateva ore pe tren, mai ca-mi vine sa-mi bag pletele la un rock  :D

Va doresc o saptamana frumoasa si nu uitati: you rock!