Mai sunt cateva ore si urmeaza sa ne vedem.

Va urez drum bun pana aici, sa aveti o calatorie placuta. Cum spun intotdeauna inainte de un astfel de eveniment,
lasati orice probleme acasa, nu va gaditi decat la lucrurile bune si nu uitati ca veniti sa va distrati! 
Azi am reusit si eu sa termin cu gradinaritul de primavara la Sibiel, am mai sadit ultimii trandafiri si am pregatit locurile pt rasaduri. Mi-a prins tare bine munca asta pe afara, in aer de primvara. M-a toropit fizic, dar m-a umplut de energie pozitiva, asa ca aproape ca explodez de stare buna si optimism. Va dau si voua daca aveti nevoie...
N-am primit de la nimeni solicitari de a sta impreuna in camere, am doar cateva optiuni transmise de mai mult timp. Eu am sa fac dimineata un roomlist, dar acolo, mai putem schimba. De aceea spuneam ca e bine sa ajungeti mai repede, eventual sa mai facem modificari daca se impune. Am fost intrebat pe Email daca este posibila cazarea si dupa ora 18.00. Evident ca da, doar ca programul incepe la si o sa piarda un moment sper placut pe care vi l-am pregatit in deschidere. Si eu am sa fiu angrenat in program, asa ca nu o sa pot sta in zona de receptie pt eventuale modificari, decat dupa 19.30.
Meniuri extra, sunt doar doua: unul vegan si unul ovolactovegan, aceasta am primit pana acum, dar daca mai sunt doritori care n-au reusit sa citeasca pe forum si sa-mi comunice, vor putea sa-si comunice optiunea si acolo.
Programul vi l-am comunicat, este insa o modificare, nu mai ajungem la fierar si din pacate nu o sa-l mai putem vedea vreodata...

Este posibil ca plimbarea, sa nu o mai facem in zona de Schit, ci inspre satul Vale, pe unul dintre dealurile de acolo, pentru ca este o zona mai insorita decat Valea Sibielului. Dar mai vedem, functie si de cum este timpul. Daca aveti cu voi ceea ce va indicam ca si haine si incaltaminte de plimbare, o sa fie superok, o sa va prinda bine o miscare in natura.
Deci intrati deja in atmosfera de petrecere, va asteapta 2 nopti de chef si voie buna...

Luati cu voi tot ce credeti ca va ajuta: zambetul, pilule de energie, scobitori pt pleoape, talpi si genunchi care sa reziste la dans.

Sa ne vedem cu bine! Ma retrag acum la somn....Pe maine!