Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93151 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #150 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 08:03 »
Rodica, tema carnavalului este Let's rock! dar asa cum am explicat pe acest topic, costumele nu trebuie neaparat legate de aceasta. Fiecare isi alege masca si costumul care i se par deosebite, sau care ii personalizeaza. Este nevoie de un pic de fantezie si de ...timp si cu siguranta fiecare o sa aveti costumul potrivit!

Offline rodica popa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #151 : Miercuri, 06 Februarie 2013, 20:24 »
Grazie, Gigi am inteles acum despre ce e vorba abia astept Carnavalul. Am participat la acest gen de actiuni doar ca organizator, acum e randul meu sa trec in banca (glumesc) .Salutari si multumiri. :)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #152 : Luni, 11 Februarie 2013, 10:12 »
La Bacau ninge!
Oare cum va fi vremea de 8 martie??
Macar daca ar ninge frumos, dar e un soi de 'moina', baltaraie, etc. Ar fi cazul(eu asa mi-as dori, dar nu stiu ce va fi) SA FIE SOARE SI GHIOCEI!
Ghioceii au aparut in bacau, asa ca sigur se gasesc si pe acolo! :)
Mai e putin pana la Carnaval!! :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #153 : Marți, 12 Februarie 2013, 00:31 »
Mai e putin pana la Carnaval!! :D

Abia astept!  :dance:
Pentru mine, Carnavalul va marca nu numai venirea primaverii, ci si expirarea termenelor limita dintr-un februarie prea aglomerat.  :yeah:

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #154 : Marți, 12 Februarie 2013, 01:38 »
Well, intalnirea asta am ratat-o, dar macar am timp sa-mi pregatesc un super costum pentru la anul ;)  oO
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #155 : Marți, 12 Februarie 2013, 18:28 »
Well, intalnirea asta am ratat-o, dar macar am timp sa-mi pregatesc un super costum pentru la anul ;)  oO
Niciodata nu e prea tarziu!(mai frate, da' ce banala sunt cu chestiile astea imprastiate pe toate drumurile, mai tre' sa bag din top 'we want love, not war'-ca se potriveste ca nuca-n perete si tacamu' e complet).Io zic sa mergi acum, ca intr-un an se intampla multe si iti zice mandea care fu' la Revelion, HABAR N-AI CE PIERZI! *|* *|* *|* *|* *|* *|* *|*

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #156 : Marți, 12 Februarie 2013, 19:17 »
Buna, sunt nou intrata in comunitate , m-am inscris la Carnaval, imi poate spune cineva care este tema si daca trebuie sa ma costumez strict la tema , multumesc :flori:

Buna ziua, Rodica!
Am facut o gafa pe alta 'sectiune' sa o numim asa, 'am topait' aici si te-am gasit!
Imi cer scuze!!!Ma simt mizerabil! :-\ :-\

Offline mvjhon

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
  • Daca nu ai noroc, trebuie doar sa lupti mai mult.
« Răspuns #157 : Joi, 14 Februarie 2013, 10:39 »
HABAR N-AI CE PIERZI!

Am o veste buna si una proasta :D

Vestea proasta e ca nu scapati de mine.
Vestea buna e ca ne distram impreuna de Carnaval!

Vestea oficiala: Vin si eu! (tocmai am fost acceptat)
Don't worry if you're SINGLE. God is looking at you right now, saying "I'm saving this one for someone SPECIAL."

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #158 : Joi, 14 Februarie 2013, 11:57 »
Am o veste buna si una proasta :D

Vestea proasta e ca nu scapati de mine.
Vestea buna e ca ne distram impreuna de Carnaval!

Vestea oficiala: Vin si eu! (tocmai am fost acceptat)
Te-am prins!!!
Care va sa zica, ai facut un oaresce sondaj de opinie(sau opinii, asta nu am de unde sa stiu) si 's-au exercitat presiuni oculte' O0 ;) ;) asupta ta de te-ai hotarat!!Asculta-ma pe mine, daca va fi ca la Revelion, 'n-o sa-ti stea picioarele de topaiala'.Inainte de Revelion, ziceam eu pe atunci, avand si zile libere multe, la distanta Bacau-Geoagiu, 4 zile de distractie se merita, dar gandeam cu mintea celui care habar nu avea concret cum 'sta treaba' cu cei din SinglesCamp-la activitati mai scurte nu voi 'semna condica', oboseala mare!DUPA, m-am razgandit :thumbup: :thumbup:CREDE-MA CA ITI INCARCI BATERIILE 'A LA LONGUE'!!Dar ma opresc aici din relatari ca tre' sa fie surpriza, nu? :dance: :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #159 : Sâmbătă, 16 Februarie 2013, 13:23 »
Daca nu aveti inca inspiratie si pentru ca ne apropiem de zilele de carnaval, uite va dau o sugestie.... ;D

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1557.msg93365.html#msg93365

Glumesc, este un articol pe care l-am scris astazi si care descrie traditia carnavalului la noi in Transilvania. Am atasat mai multe fotografii pentru a se inteleg mai bine atmosfera de acolo.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #160 : Sâmbătă, 16 Februarie 2013, 19:07 »
Gigi, fiindca am costumul, da' n-am gasit inca accesoriile necesare, initial ma gandeam sa ma-mbrac in Lola. Numai ca, de cand cu articolele voastre despre Lole, sasii transilvaneni, mocanita si altele, toata lumea ar ghici cine-i Lola!  :bully:

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #161 : Luni, 18 Februarie 2013, 12:02 »
Hallo :)

Pentru cine este interesat de transport la Sibiel din Bucuresti, exista un loc disponibil  ;) Plecarea -Vineri la ora 15 din Militari.

O saptamana minunata va doresc  :kissing:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #162 : Marți, 19 Februarie 2013, 09:51 »
Mai vine cineva de joi?

(Eu o sa am liber pe 8, de Ziua Femeii, si - fiindca am muncit ca apucata in ultimul timp, am venit inainte de program si am stat mult peste - mi se da liber si pe 7. Asa ca o sa plec joi de dimineata, am vorbit cu Samiza pentru o noapte in plus, am platit, e ok. O sa ma invartesc prin Sibiu, prin niste locuri de care mi-e dor, iar pe seara mai astept o draguta din Bucuresti si o luam spre Sibiel... Vineri, pana vin ceilalti, o sa exploram satul si dealurile din imprejurimi, ca abia am invatat in toamna potecile! Deci, ni se alatura cineva?  :) )

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #163 : Joi, 21 Februarie 2013, 20:09 »
daca mai este cineva din tirgoviste care vrea sa mearga cu masina, sa m-anunte ca mai am un loc disponibil - o sa merg pe ruta ploiesti>tigoviste>valea oltului ... si la dus si la intors

0723723925 sau rocky.boss@gmail.com

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #164 : Marți, 26 Februarie 2013, 12:32 »
Carnaval la Sibiel cu tema "rock":  :2funny:

Sa mai scuturam nitel praful de pe topicul asta!  :)
Eu sunt gata cu costumul; nu mi-a iesit cine stie ce, dar sper sa fiu... de nerecunoscut!  :D
Voi ce faceti? Chiar nu mai vine nimeni altcineva de joi, numai noi - doua fete-cucuiete?
Adica, va spun sincer la ce ma gandesc: de dus, ne ducem cum ne-om duce, dar poate ne lipim si noi de vreo masina la intoarcere!  :D  D-aia zic, din Bucuresti cine mai vine?