Autor Subiect: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013  (Citit de 93099 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mihaela1961

• Vizitator
Re: Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
« Răspuns #135 : Marți, 29 Ianuarie 2013, 12:49 »
...tema costumului de carnaval a ajuns un fel de 'incurcare de neuroni'...incepem sa ne inspiram de pe oarescare site-uri...etc!este o problematica existentiala, zau asa! :help: :help: :help:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #136 : Joi, 31 Ianuarie 2013, 08:37 »
Gata pregatirile de carnaval? Hai ca mai e un pic.... :yeah: *|* :thumbup:

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #137 : Joi, 31 Ianuarie 2013, 12:46 »
Tot nu poti sa ne afisezi o lista cu participantii la Carnaval?
Sunt si eu curioasa cati din cei prezenti la Revelion vor veni, precum si din Moldova!
Apropos de Moldova..as avea o propunere, dar ti-o supun spre 'gandire'!
Exista sectiunea de pe Forum numita 'Singlescamp in zona", aici apare Iasi din Moldova!Ce-ar fi daca ai infiinta tot aici o noua sectiune numita Moldova?Practic, aici ar putea participa tot ce apartine Moldovei, cu exceptia Iasului care are deja sectiunea lui!
Am venit si eu cu o idee, 'n-am dat cu parul'! :((

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #138 : Joi, 31 Ianuarie 2013, 13:16 »

Daaaaaaaaaaaaaa *|*  Nu sunt hotarata asupra incaltarilor..in rest...totul este sub control  :thumbup:  :giggle:

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #139 : Joi, 31 Ianuarie 2013, 20:23 »
hint:

iti iei incaltari pt o seara de rock  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #140 : Joi, 31 Ianuarie 2013, 21:19 »
În Sibiu este acum perioada de varf pentru carnaval. Am văzut o gramada de copii costumați pe strada zilele astea. În week-end-ul asta cred ca vor fi zeci de astfel de sărbători... Imi aduc aminte când eram copil ce frenezie era în școală înaintea carnavalului. Îl țineam cu formație, în sala de sport. Făceam pe clase, cea de romani cu cea de sasi. Ei primeau tot felul de măști, veneau ferchezuiti,  imprastiat mirosuri bune, ziceam noi de.. Germania. Ah ce vremuri...

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #141 : Vineri, 01 Februarie 2013, 00:14 »
 :( :( :( :( :(  ooooof........inca nu reusesc sa gasec ceea ce  caut....

Gigi... am  inteles ca vom avea karaoke la carnaval.   daca-ti aduci aminte am avut karaoke si la sarbatoarea recoltei , colectia tipului a fost destul de slaba,  nu mai spun ca atunci cand am gasit ceva .. hi,hi,hi .textul dadea eroare, din cate am vorbit cu el  atunci am inteles ca daca are cerei pentru anumite negative le poate cauta, crezi ca este posibil  sa-mi exprim  cateva preferinte muzicale, ca sa pot triluri  si eu pe-acolo???   :giggle: poate mai foc rost de-un botez, o nunta...in sat :yeah:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #142 : Vineri, 01 Februarie 2013, 07:38 »
Lili, tu vorbesti acum de niste amanunte,  :slap:    care cer timp si rabdare si sunt departe de a fi esentiale intr-o petrecere. Karaokele este ceva fun, mai mult de distractia celor din jur  :(  Trebuie sa fie scurt, sa nu plictiseasca   :-\     pe cei care nu canta si sa nu raneasca prea tare timpanele celor care asculta. Trebuie ales momentul oportun cand sa se defasoare si o limita, astfel incat petrecerea sa nu se "taie". Asta este reteta succesului unui karaoke...  :applause: Nu ce se canta....
Alegerea dicografie de karaoke, my God, este ceva  ::) Si sa faci asa ceva iti trebe' hodina, nu gluma. Ori Gigi n-are nici de una nici de alta.  :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #143 : Vineri, 01 Februarie 2013, 15:13 »
Eu oscilez intre doua "personaje"... pentru cel care-mi place mai mult, imi lipseste deocamdata un accesoriu esential. Daca nu reusesc sa fac rost in timp util, trec la planul B.  :crazy2:

Gigi, care e data limita pentru restul de plata (ca avansul l-am achitat) ?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #144 : Vineri, 01 Februarie 2013, 15:20 »
Eu trebuie sa astept cu alegerea costumului pana unde vad ca ma indrept cu kilogramele...Personajul trebuie ales si in concordanta cu greutatea...Cum as fi aratat eu anul trecut imbracat nu in bondar, ci in barza  ;D ...Poate ca una ....insarcinata ... :) :) :)

For financial part and  issues, Samiza is the Boss...

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #145 : Vineri, 01 Februarie 2013, 15:32 »
 oO oO ;)
Ahaa!!!! 'V-am prins'!Da io de cand ma agit pe aici si ma plang de dilema costumului si voi..nimic pe vremea aia!Acuma ati intrat in panica?
Glumeam, normal!
Oricum, costumata, necostumata, DE ABIA ASTEPT CARNAVALUL!
Doar costumatia de carnaval o port maxim 2 ore.. ca ma incomodeaza la dans!!Nu-mi imaginez ca avem un timp obligatoriu de purtat costumul de carnaval(ceva de genul-minim 8 ore! ^-^ ^-^)

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #146 : Vineri, 01 Februarie 2013, 15:34 »
Eu oscilez intre doua "personaje"... pentru cel care-mi place mai mult, imi lipseste deocamdata un accesoriu esential. Daca nu reusesc sa fac rost in timp util, trec la planul B.  :crazy2:

Gigi, care e data limita pentru restul de plata (ca avansul l-am achitat) ?
Esti 'secretoasa' nevoie mare!Care-i planul ala B?
Am citi pe aici si ceva de incaltari!Iacata ca la asta nu m-am gandit! :-\

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #147 : Vineri, 01 Februarie 2013, 15:50 »
Care-i planul ala B?

Planul B e doua idee de costum (ca ziceam ca m-am gandit la doua). Daca ma gandesc bine, cred ca am si o varianta C, dar aia ar fi prea facila...  oO
Nu-s numai eu "secretoasa", asa-i traditia... carnavalurilor. Altfel, ce farmec ar mai avea?!

Offline kama148

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #148 : Vineri, 01 Februarie 2013, 21:40 »
Gigi...a fost o intrebare,  :hammer:..sorry, oricum ...multam fain!  :)de raspuns, am inteles.. *|*

Offline rodica popa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #149 : Marți, 05 Februarie 2013, 15:12 »
Buna, sunt nou intrata in comunitate , m-am inscris la Carnaval, imi poate spune cineva care este tema si daca trebuie sa ma costumez strict la tema , multumesc :flori: