Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
almi_gabi:
--- Citat din: admin din Marți, 12 Martie 2013, 10:59 ---
Pana atunci, un moment care m-a distrat grozav: intrarea Flinstonilor in scena ;D ;D ;D ;D
.....
--- Terminare citat ---
ce vad din fotografii sunt super amuzanti !!! :thumbup: cu masina , cu numarul pe care scrie Flinstone, cu roti si volan si costumele! O0
Mari_a:
Da, da, da! Si cu bata in mana! Oamenii cavernelor, deh! :2funny:
Costumele, super-faine, au fost croitorite si "potrivite" pe fizicul personajelor de doamna Flintstone, adica de doamna in bleu de mai jos! :thumbup: Cineva care o cunoaste, care a fost cu ea la revelion, n-a recunoscut-o! :D
admin:
Caroline, cel mai simplu este sa-ti fac un DVD si sa-l las la agentie la Samiza. Cand ai drum in centru, intra si ia-l de acolo. Pe Email este imposibil de trimis o atat de mare cantitate de poze si ar trebui fragmentate in cel putin 25 - 30 foldere. Asa cum iti spuneam, este mult mai simplu.
Caroline:
Mersi, Gigi, dar am reusit in sfarsit sa le descarc (se pare ca era vorba de conexiunea mea de net), asa ca nu mai este nevoie.
Intre timp, am mai primit pe email niste fotografii deosebit de frumoase...
:D
netgamero:
Daca sunteti cuminti, in curand va fi gata filmul....
Gigi, voi extrage secventele cu poiurile si voi face un filmulet separat, ca sa il poti posta pe youtube.
O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă