Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
kike:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 12 Martie 2013, 12:56 ---Zbor abstract sau... trecerea vrajitoarei! In serile cu luna plina, sa va uitati pe geam! :D
--- Terminare citat ---
Gigi, tre' neaparat un borcan de zacusca si pt cea mai expresiva fotografie ;D
Multumim dragelor noastre gazde pt ca ne-au creat asa un loc minunat in care sa ne jucam *|* Pozele sunt superbe...multumiri zgatiei vesele.
Ingenioase masti, dragi amintiri, frumosi oameni... :kissing:
Acsella:
Buna seara tuturor! Eu m-am simtit minunat la carnaval alaturi de atatia oameni frumosi. A fost o experienta inedita pentru mine, pe care mi-as dori sa o repet. E drept, am mai participat la cateva carnavaluri, insa la fetita mea, unde am fost doar spectator. :D Astazi am primit si pozele si deja imi e dor de o petrecere atat de reusita. Cat despre postarea pozelor, este in regula din partea mea.
Seara faina!
Semnat - Madonna in tinerete.
Karola:
--- Citat din: Acsella din Marți, 12 Martie 2013, 19:44 ---Buna seara tuturor! Eu m-am simtit minunat la carnaval alaturi de atatia oameni frumosi. A fost o experienta inedita pentru mine, pe care mi-as dori sa o repet. E drept, am mai participat la cateva carnavaluri, insa la fetita mea, unde am fost doar spectator. :D Astazi am primit si pozele si deja imi e dor de o petrecere atat de reusita. Cat despre postarea pozelor, este in regula din partea mea.
Seara faina!
Semnat - Madonna in tinerete.
--- Terminare citat ---
Ce bine ca te-ai semnat, ai fost foarte draguta, Madonna!!!
Mari_a:
--- Citat din: Acsella din Marți, 12 Martie 2013, 19:44 ---... am mai participat la cateva carnavaluri, insa la fetita mea...
--- Terminare citat ---
Da, da, am vazut poza cu cea mica, era o Morticia in miniatura! :)
Si acum: Madonnaaa! :D Like a virgin! Yeah! :dance:
Codru:
A fost maxim ! :applause: :applause: :applause: :applause:
Am primit pozele de la Gigi azi si m-am uitat pe ele , nu o data sau de doua pri ce de cel putin vreo 5 ori pana acum!
Si m-am trezit ca zambesc si ca imi aduc aminte si parca imi vine sa ma uit peste umar , poate poate vad vreun personaj ;D de-acolo !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă