Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013
netgamero:
Gigi, am filmat eu jocul cu focul, si urmeaza sa fie publicat dupa ce voi apuca sa prelucrez tot filmuletul.
Voi incerca sa scot si niste poze din film. Am filmat toata prezentarea mastilor, tambalul, dansuri... Trebuie sa aveti putintica rabdare, pentru ca este ceva de lucru.
Intradevar, toate personajele au fost super, iar distractia a fost maxima.
Poate ar fi bine sa centralizeze cineva toate pozele, ca sa fie gasite intr-un singur loc, cred ca ar fi mai usor de vizualizat.
mvjhon:
Vali, ai un mail de la mine, sa nu ma uiti ;)
kama148:
--- Citat din: Caroline din Luni, 11 Martie 2013, 16:30 ---Deci...
Primavara, plina de flori si pasarele, demna de premiul fanteziei :love:
Samiza, "singura cadana din haremul lui Gigi" :giggle:
Amfitrionul nostru, "Toamna" sau butoiasul de vin, la premiere:
The Flintstones! (Regret ca a trebuit sa tai alte personaje din poze si ca n-am poze si cu toti 4 in "masina"... poate aveti voi):
Si, din secolul trecut:
Eu ma opresc aici, cu acordurile sau cu voalarea pozelor. In continuare, poate mai postati si voi... cu sau fara Photo Paint. ;)
--- Terminare citat ---
Multam fain!! imi place cum mi-a iesit poza, superrr, de la mine ai verde.
admin:
Ce bine ca ai filmul cu poiuri, Vali! :yeah: Dupa ce termini montajul, as vrea sa-l urcam pe canalulul nostru de pe youtube.
Am primit fotografiile de la DJ, cele facute de prietena lui. Acum le descarc. Cum finalizez, am sa vi le transmit pe rand. Daca nu ati primit azi Email-ul meu cu link-ul de downlaod, ceva s-a intamplat in transmisie. Scrieti-mi Email si va retransmit.
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Luni, 11 Martie 2013, 16:30 ---Deci...
--- Terminare citat ---
Frumoase costume Carol. Si cei care le poarta !
Bravo lor ca au fost de acord sa apara pe forumul nostru. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă