Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (45/55) > >>

Karola:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 11 Martie 2013, 12:41 --- Tocmai cand era sa-i raspund lui Silviu ca nu recunosc nimic!   :giggle:  Merci!

Pe mine ma frige la unghii sa pun niste poze pe-aici... Am de la Caroline unele cu multe costume, ca macar pe-alea sa le aratam... Daca cineva nu doreste sa-si arate fata, se poate foarte simplu modifica poza in Paint: se coloreaza peste si gata.... ramane numai ceea ce poate fi aratat. Io asa zic!  :angel:

In privinta bunataturilor facute de Ionut, miaaaaaaami, se observa cu ochiul liber pe formele personajului din imaginea de mai sus!  ;D

--- Terminare citat ---
Oooooo iarta-ma draga mea, am comis-o fara intentie!

Caroline:
Deci...

Primavara, plina de flori si pasarele, demna de premiul fanteziei  :love:

Samiza, "singura cadana din haremul lui Gigi"  :giggle:

Amfitrionul nostru, "Toamna" sau butoiasul de vin, la premiere:

The Flintstones! (Regret ca a trebuit sa tai alte personaje din poze si ca n-am poze si cu toti 4 in "masina"... poate aveti voi):

Si, din secolul trecut:

Eu ma opresc aici, cu acordurile sau cu voalarea pozelor. In continuare, poate mai postati si voi... cu sau fara Photo Paint.  ;)

admin:
Pana primesc pozele de la prietena DJ-ului (in seara asta imi promitea Sorin), mai postez si eu cate ceva. Spectacolul de poiuri, "gong-ul" carnavalului:

admin:
Din pacate nu am filmat niciodata la Sibiel, un "joc al focului". Am gasit unul pe youtube:

www.youtube.com/watch?v=1OtbHJ9NYaU

corinakit:
Frumoasa distractie...  si mastile interesante ;) . Pe cei din familia Flintstones as vrea si eu sa ii vad pe toti patru in masina...  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă