Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (39/55) > >>

mvjhon:
Eu sunt MariuS care ajunge in Sibiu la 15:30 si pe care trebuia sa-l duca Gigi la inchiriat de costum, intre timp am gasit un fel de costum la mine in oras si e ok ca nu mai pierd timpul in Sibiu cu asta ;)
Abia astept sa ne cunoastem.

kama148:
Gigiiiiii..... :yeah: :yeah:m   nu stiu daca-ti mai amintesti de anul trecut,  dar optez pentru meniul  VEGETARIAN sau VEGAN, (sper ca nu este prea tarziu) , vreau vegetarian, ca deeeeeeee... numai asa ne mentinem in forma pentru DANS :dance: :dance: :dance:

Dragiiiilor.... de-o saptamana imi dreg vocea cu galbenus de ou crud pentru karaoke, iar costumul, gata si el, adica
l-am rezervat, dar ATENTIE!!! la prezentarea costumului sper sa nu-mi scape vre-un pantof in capul cuiva, asa ca va recomand sa purtati casti de protectie :2funny: :2funny:

mvjhon:

--- Citat din: kama148 din Joi, 07 Martie 2013, 00:50 ---vreau vegetarian, ca deeeeeeee... numai asa ne mentinem in forma pentru DANS :dance: :dance: :dance:

--- Terminare citat ---

Iarta-ma, dar cred ca numai asa poti lesina pe ringul de dans :D
Daca vrei sa fii in forma pentru dans ai nevoie de proteinele din cea mai buna LEGUMA ( se stie, cea mai buna leguma e aia care face guitz, guitz si se recolteaza la ignat ;) )

:oops: scuze pt  :offtopic:

Ahhh, Gigi, meniul vegan contine "iarba"? ca o sa vreau si eu o portie inainte de karaoke  :D  Nu, nu o sa ma faca sa cant mai bine, doar ca n-o sa ma las intimidat de rosiile aruncate in capul meu  :strambatura:

almi_gabi:

--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 06 Martie 2013, 09:27 ---....Cu tine..cand? :)

--- Terminare citat ---

vor fi ocazii!!  :)

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 06 Martie 2013, 13:28 ---... Cine-si aminteste de "ciobanasul de la Jina", "tiganca", "piratul" sau "cumparatura" de anul trecut, stie ce vreau sa spun...  ;)
.....

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Caroline din Joi, 07 Martie 2013, 00:02 ---Mi-am revenit!  :yeah:
Si mi-am adus aminte de "copacul cu flori"... cu dedicatie!  ;)
...

--- Terminare citat ---

Ne mai aducem aminte Caro. Cred ca si anul acesta vor fi costume faine si pline de umor si imaginatie!!    :dance:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 06 Martie 2013, 14:27 ---...
Cu rolul... io nu va zic nici o poezie, pe mine sa nu ma mai puneti sa vorbesc la microfon!  :bully:
....

--- Terminare citat ---

...o portavoce !!!!  oO

mihaela1961:
Eu una...sunt intr-o pasa neagra!
Tre sa ma scoateti din ea, ca si asta e rolul socializarii!
Habar n-am ce sa spun la microfon(ma refer la costumul de carnaval), daca tac, ce are? :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă