Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - a III-a editie: 8 - 10 martie 2013

<< < (28/55) > >>

mihaela1961:
...tema costumului de carnaval a ajuns un fel de 'incurcare de neuroni'...incepem sa ne inspiram de pe oarescare site-uri...etc!este o problematica existentiala, zau asa! :help: :help: :help:

admin:
Gata pregatirile de carnaval? Hai ca mai e un pic.... :yeah: *|* :thumbup:

mihaela1961:

--- Citat din: admin din Joi, 31 Ianuarie 2013, 08:37 ---Gata pregatirile de carnaval? Hai ca mai e un pic.... :yeah: *|* :thumbup:

--- Terminare citat ---
Tot nu poti sa ne afisezi o lista cu participantii la Carnaval?
Sunt si eu curioasa cati din cei prezenti la Revelion vor veni, precum si din Moldova!
Apropos de Moldova..as avea o propunere, dar ti-o supun spre 'gandire'!
Exista sectiunea de pe Forum numita 'Singlescamp in zona", aici apare Iasi din Moldova!Ce-ar fi daca ai infiinta tot aici o noua sectiune numita Moldova?Practic, aici ar putea participa tot ce apartine Moldovei, cu exceptia Iasului care are deja sectiunea lui!
Am venit si eu cu o idee, 'n-am dat cu parul'! :((

Annalys:

--- Citat din: admin din Joi, 31 Ianuarie 2013, 08:37 ---Gata pregatirile de carnaval? Hai ca mai e un pic.... :yeah: *|* :thumbup:

--- Terminare citat ---

Daaaaaaaaaaaaaa *|*  Nu sunt hotarata asupra incaltarilor..in rest...totul este sub control  :thumbup:  :giggle:

rocky:
hint:

iti iei incaltari pt o seara de rock  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă