Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (11/20) > >>

dauina:

--- Citat din: admin din Marți, 04 Iunie 2013, 10:27 ---majoritatea liniilor aeriene, in goana pt reducerea costurilor, generata ca necesitate de scaderea tarifelor, a renuntat la masa servita in avion. Nu mi s-a mai intamplat demult sa primesc ceva....

--- Terminare citat ---
TAP-ul este cursa de linie....sigur veti avea ceva de mancat si baut......ar fi prima de care sa aud ca nu da nik de mancare, doar nu e low-cost...

Caroline:
Cel  mai lung pod din Europa, din cate stiam eu, este acela dintre Danemarca si Suedia... pe care am fost. Sau poate ma insel eu, si acela este cel mai lung tunel subacvatic.

dadus:
Podul dintre Danemarca si Suedia este podul Oresund-are cam 8 km,este cel mai lung pod-tunel cu trafic de masini si tren din Europa.
Gigi scuze ca suntem off -topic. :angel:

dadus:
Pe site-ul TAP scrie ca pe zborul de Buc-Lisbon primim masa calda. :)

admin:
Super! N-am verificat, dar daca asta scrie, asta primim!  :) Ultimele mele experiente, chiar si cu linie, AlItalia la Roma, AlItalia la Barcelona, au fost doar cu cate un suc sau apa si un pachet de biscuiti la alegere cu croisant. Cu TAP calatoresc si eu prima oara, nu le cunosc obiceiurile. Dar daca sunt asa, inseamna ca sunt bune!

Ma uit acum pe Porto si incerc sa gandesc un traseu care sa prinda cat mai multe intr-o singura zi...Cam greu, pentru ca este un oras plin de atractii, in special culinare si legate de Conu Dionisos...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă