Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Portugalia – circuit + sejur 8.06 – 16.06.2013

<< < (9/20) > >>

dadus:
Gigi ,unde te-ai uitat tu la vreme?
M-am uitat pe weather si altceva apare chiar ma intristasem.Sper sa fie cum zici tu.

admin:
Am consultat BBC weather.

Plusar:
http://www.accuweather.com/ro/pt/lisbon/274087/daily-weather-forecast/274087?day=6

Gigi pare sa aiba dreptate : vremea va fi OK cu mici exceptii !
eu voi da ceasul inapoi de pe acum cu 2 ore : in felul asta poate voi reusi sa ma culc vineri seara de la ora 22:00 !  :slap:

admin:
Lisabona – program de vizitare

8 iunie – prima zi

- de pe aeroport vom fi preluati de shuttle bus-ul hotelului la cca 8.45
- vom ajunge la hotel Real Parque la cca 9.15 – 9.30
- lasam bagajele (10.00) si plecam cu metro-ul spre zona centrala. Statia este apropiata, se numeste Sao Sebastiao, este pe linia albastra. Mergem 5 statii, pana la Baixa Chado, sau putem sa incepem vizitarea din statia de metrou Restauradores, care se afla la doar 4 statii.
- indicat este sa ne cumparam cate un Lisboa card, valabil 24 de ore de la prima activare. Costa 18.5 EUR si include transport free cu metro-ul si alte mijloace, intrari gratuite la principalele obiective. Este foarte convenabil, asa ca ar fi potrivit sa ni le cumparam imediat ce ajungem. Este posibil ca si hotelul sa aiba asa ceva, daca nu, cand ajungem in centru, ne vom cumpara cate unul.
- potrivit ar fi ca atunci cand ajungem in centru sa ne asezam sa mancam ceva, vom fi dupa 9-10 ore de asteptare, calatorie, bagaje. Asa ca un pic de respiro este binevenit si potrivit. Dupa calcul meu ar trebui sa putem ramane acolo pana la 12.00.
- Check in-ul la hotel este posibil incepand cu ora 14.00, asa ca vom mai avea 3-4 ore la dispozitie, pe care le putem folosi, va propun, pentru ca este posibil sa fie prea cald pentru o plimbare outdoor, sa incepem vizitarea Lisabonei cu Castelul San Jorge. Trebuie sa urcam un pic pana acolo, se afla pe una dintre colinele Lisabonei, fiind vizibil din orice punct al capitalei Portugaliei. Aici intrarea costa 5 EUR, am avea datorita cardului un discount de 30%, dar pentru ca acesta s-ar activa deja doar pt 1.8 EUR, nu are sens sa-l folosim inca, vom intarzia cu cateva ore acest lucru, pentru a-l avea disponibil si a doua zi cat mai mult timp. Vom ramane sa-l vizitam, pe indelete si dupa ce terminam turul, plecam cu metroul inapoi la hotel.
- cred ca in jur de 15.30 – 16.00 vom face check –in-ul, ramanem pt un refresh si apoi plecam din nou spre Baixa, la fel cu metroul. Vom petrece aceasta dupaamiaza cu o plimbare in zona de downtown a Lisabonei, intr-un tur de recunoastere a obiectivelor. Spre seara are sa ni se alature si al 9-lea participant, care are zbor mai tarziu decat noi.

Plusar:
TAP-ul serveste ceva pe avion ? o maslina , un pateu, o icra ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă