Yes! (Si "tot yes"!

)

Placerea a fost de partea noastra! Ne-am simtit foarte, foarte bine! Chiar discutam la intoarcere despre o alta tabara new entry la care am participat amandoua si care ne-a placut mult - cea de la Bran. Si aici, ca si acolo, am intalnit oameni deschisi - la suflet, la vorba, la minte - veseli, dornici de distractie, de povestit, de impartasit experiente personale (in care gasesti o multitudine de raspunsuri la intrebari comune), de plimbare in natura, de o gura de oxigen, pana la urma de iesire din cotidian, de evadare din rutina. Si ne bucuram ca avem un loc unde gasim oameni din astia, alaturi de care sa ne simtim in largul nostru, o comunitate (ca asta am fost, asta s-a format si aici imediat din niste persoane aparent disparate) in care sa ne recream, sa ne reincarcam bateriile, ca tare multa energie iti trebuie ca sa le duci pe toate cand esti singur! Iti multumim, Gigi!

Citeam ca a "inmugurit" si la Sibiu un grup, ne bucuram ca si la Bucuresti crestem, ii asteptam in "gasca noastra" si pe cei de la Dambovicioara!

Ma apuc de poze acum, de selectat - cred ca am vreo o mie, ca am pozat toata frunza si iarba, am cate o stanca din zece unghiuri, dar zona e foarte frumoasa, mi se parea ca nu pot cuprinde, ca nu-mi incape in cadru tot ce vedeam si tot ce voiam sa-mi iasa la un loc. (Abia acasa mi-am amintit ca aparatul face si panoramice, dar nu stiu eu cum sa-l butonez

) Dupa ce le resize-uiesc, le impachetez si vi le trimit. Abia astept sa le vad si pe ale voastre! Ca la fiecare excursie, sunt curioasa care ce-a vazut, ce i-a placut, ce a pozat... Si din asta "afli omul" ca sa zic asa...