Autor Subiect: Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012  (Citit de 49921 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012
« Răspuns #120 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 09:08 »
Si o filmare din masina a Cheilor Dambovicioara:

Cu masina din Cheile Dambovicioarei in satul Ciocanu

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #121 : Vineri, 23 Noiembrie 2012, 20:50 »
    am ajuns cu bine toti si dupa tuica fiarta sio masa tovaraseasca ne simtim f f f bine. Pupici de la dambovicioara

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #122 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 12:23 »
am ajuns cu bine toti si dupa tuica fiarta si o masa tovaraseasca ne simtim f f f bine. Pupici de la dambovicioara

Distractie buna in continuare ! Pupici si de la cei ramasi pe langa "ograda".  

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #123 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 12:44 »
....tuica fiarta???!!!!!...pai atunci ...fara numar, fara numar....de la mine pentru voi.....
Laura Stoica - Un Actor Grabit

..hai. sa va distrati ...bineeee.......Bine?
Talentatii.. stiu de ce!! :thumbup: :dance: *|* :smitten:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #124 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 18:15 »
Talentatii.. stiu de ce!! :thumbup: :dance: *|* :smitten:

Ai dreptate.  ;D Distractie, trupa!  ^-^

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #125 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 18:26 »
Buna seara ;) la toata lumea...
Avand in vederea ca nu am reusit sa imi iau la revedere live, datorita  *|* *|* *|* *|* *|* de aseara :yeah: vreau sa va spun ca m-am simtit super cu voi si ma bucur ca am cunoscut niste oameni de calitate.

Noi am ajuns cu bine in Bucuresti, sunt obosita  :giggle: dar, happyyyyyyyy..dupa acest week-end minunat.
O saptamana minunata va doresc si abia astept sa ne revedem.

pupicei

Offline illina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
« Răspuns #126 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 20:04 »
Am ajuns cu bine la Turnu Magurele!M-am simtit excelent alaturi de voi si vreau sa va multumesc pentru acest week-end minunat, desigur in primul rand lui Gigi ca a stiut cum sa pregateasca intalnirea. Am cunoscut oameni inteligenti, deschisi la nou, locurile si vremea frumosa au rezonat cu starea noastra de bine si pentru cei care inca privesc cu reticenta acest mod de socializare va spun ca nici nu stiti ce pierdeti!  Ioana

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
« Răspuns #127 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 20:07 »
Am ajuns cu bine la Turnu Magurele!M-am simtit excelent alaturi de voi si vreau sa va multumesc pentru acest week-end minunat, desigur in primul rand lui Gigi ca a stiut cum sa pregateasca intalnirea. Am cunoscut oameni inteligenti, deschisi la nou,..............................
eu, eu, eu, si eu, si eu.... :crazy2: te pup si toate cele bune!!!!!!

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #128 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 20:12 »
Salutari tuturor!
Am ajuns si eu acasa de la New Entry Dambovicioara.A fost excelent.

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #129 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 20:20 »
 Super tabara!
M-am simtit foarte bine si aduc multumiri lui Gigi precum si tuturor participantilor!
Pupici pentru fetele din masina condusa de Annalys, care nu au
mai ajuns in Rasnov la ciorba de burta si de la care nu am putut sa ne
 luam la revedere.
Sper sa revedem curand!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #130 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 08:32 »
O actiune dupa care am venit tare multumit acasa.  :yeah: S-a intamplat maxim din ce se poate scoate dintr-o astfel de excursie. Este meritul unui grup foarte special, care s-a acomodat imediat, in care s-a comunicat extraordinar de bine, care si-a tesut in interior niste legaturi pe care eu le evaluez ca durabile. Yes! Ma simt grozav cand se intampla asa!

Locatia a fost excelenta, mancarea la fel, pozitia perfecta - panorama care se intindea in fata terasei camerei era absolut superba, vremea a tinut din plin cu noi, peisajele pe care le-am parcurs - de vis, toate astea au ajutat extrem de mult. Dar repet si accentuez, cel mai important a fost grupul. Toti care au participat, fara exceptie, au stiut de ce au venit si s-au comportat natural, firesc si apropiat, ca intr-un grup de prieteni!

Actiunile acestea pe care eu le-am numit New Entry sunt ca efect al socializarii cu mult peste ce m-am asteptat initial. Faptul ca majoritatea participantilor sunt noi, usureaza mult interelationarea in diagonala, nu doar pe cea in mici grupulete. Participarea a 3-4 vechi este foarte binevenita, am simtit asta si acum la Dambovicioara, pentru ca dau o nota de incredere celor noi, o garantie a lucrurilor bune care se intampla in actiunile Singles Camp. Cristina si Maria, va multumesc tare mult, ati fost fost super in interactiunea cu cei noi!  :worship:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #131 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 11:52 »
Yes! (Si "tot yes"!  ;D ) :yeah: Placerea a fost de partea noastra! Ne-am simtit foarte, foarte bine! Chiar discutam la intoarcere despre o alta tabara new entry la care am participat amandoua si care ne-a placut mult - cea de la Bran. Si aici, ca si acolo, am intalnit oameni deschisi - la suflet, la vorba, la minte - veseli, dornici de distractie, de povestit, de impartasit experiente personale (in care gasesti o multitudine de raspunsuri la intrebari comune), de plimbare in natura, de o gura de oxigen, pana la urma de iesire din cotidian, de evadare din rutina. Si ne bucuram ca avem un loc unde gasim oameni din astia, alaturi de care sa ne simtim in largul nostru, o comunitate (ca asta am fost, asta s-a format si aici imediat din niste persoane aparent disparate) in care sa ne recream, sa ne reincarcam bateriile, ca tare multa energie iti trebuie ca sa le duci pe toate cand esti singur! Iti multumim, Gigi!  :kissing: Citeam ca a "inmugurit" si la Sibiu un grup, ne bucuram ca si la Bucuresti crestem, ii asteptam in "gasca noastra" si pe cei de la Dambovicioara!   *|*
Ma apuc de poze acum, de selectat - cred ca am vreo o mie, ca am pozat toata frunza si iarba, am cate o stanca din zece unghiuri, dar zona e foarte frumoasa, mi se parea ca nu pot cuprinde, ca nu-mi incape in cadru tot ce vedeam si tot ce voiam sa-mi iasa la un loc. (Abia acasa mi-am amintit ca aparatul face si panoramice, dar nu stiu eu cum sa-l butonez  :hammer: ) Dupa ce le resize-uiesc, le impachetez si vi le trimit. Abia astept sa le vad si pe ale voastre! Ca la fiecare excursie, sunt curioasa care ce-a vazut, ce i-a placut, ce a pozat... Si din asta "afli omul" ca sa zic asa...  :D

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #132 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 21:40 »
Bine v-am regasit oameni dragi si frumosi! In sfarsit am reusit si eu sa intru aici pe forum unde este cald si bine. Vreau sa va multumesc tuturor pentru acest weekend minunat, dealtfel nici nu m-am gandit o clipa ca nu va fi minunat. Trebuie sa va marturisesc ca nu m-am mai distrat asa de bine de mult timp si mai ales nu am mai dansat atata ......, a fost minunat, de fapt cu toti am fost minunati......,mmm abia astept revelionul....Cu toate ca am mai trecut prin acele locuri, marturisesc ca mi-au ,,scapat" acele locuri minunate pe care le-am vizitat  si aici se vede probabil a ,,n" oara contributia acelui om minunat GIGI si implicit a Samizei care dau dovada de daruire.......multumim ca existati! Va doresc tuturor sa fiti sanatosi si fericiti!

Am si pentru cei care  viziteaza acest forum si sunt singuri un  mesaj:
,,Hai sa dam mana cu mana  [....]
 Unde-i unul, nu-i putere
 La nevoi si la durere.
 Unde-s doi, puterea creste
 Si dusmanul nu sporeste!"

Sursa: http://www.versuri-si-creatii.ro

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #133 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 07:18 »
Nu am uitat de fotografii, dar inca n-am descoperit cum se descarca de pe telefonul-tableta minune.  :(   Tehnica asta...
Pana acum tot ce am avut la capitolul poze digital, era foarte simplu de descarcat de imagini, dar asta, m-a pus pe citit. Dar sunt tanar, toata viata inainte si am timp de studiu :crazy2:

Sper ca azi sa-i dau de cap, sa le pot descarca, apoi "impacheta" si transmite!

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #134 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 08:39 »
ai mai multe modalitati... 8)blutut; tre' sa aibe niste cable minunea aia sa o conectezi la un computer sau ii scoti cardul si il descarci direct la computador.....succes
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!