Annalys, in Email nu sunt informatii, am transmis doar tabelul cu participanti. Transmiterea acestuia este motivata de posibilitatea de a face grupaje, desi usor si simplu s-ar fi putut face direct aici pe forum, pe topicul deschis. Dar am considerat ca fiind new entry le va fi mai usor sa tina legatura intre ei prin Email sau tf. Deci informatiile si noutatile le transmit ca intotdeauna doar prin intermediul forumului, scriu si precizez asta ca sa nu fie vreo confuzie si cineva sa inteleaga ca o fac (si) pe Email.
Nu ti-am transmis nici tie, nici celor cu care deja te-ai grupat pe masina ta. Era fara rost, din moment ce stiati cum si cu cine calatoriti. In continuare postez o lista asa cum arata ea azi, nefinalizata, nu din cauza mea sau a Samizei, ci a incertitudinii participarii unor inscrisi. In prima parte sunt cei care au achitat sau au comunicat ca participa sigur, a doua parte este formata din cei care au comunicat ca vin, dar sunt inca in stand by, si ultima care au fost inscrisi si s-au au dat raspunsuri in sfera "mai putin probabil".
Nicoleta F Bucuresti
T Cristina Bucuresti
Gina L Alexandria
B Rialda Bucuresti
Ioana M T Magurele
Monica D Bucuresti
Simona V
Maria M Bucuresti
Iulia C PITESTI
Viorel T Bucuresti
Cristi S Pitesti
Carla T Sibiu