Autor Subiect: Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012  (Citit de 49917 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012
« Răspuns #75 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 17:10 »
Ella, ti-am transmis acum Email-ul cu tabelul. Dar intrebare: eu am inteles ca tu mergi cu annalys, s-a schimbat ceva?

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #76 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 17:28 »
Nu s-a schimbat nimic ,n-am vorbit cu ea la telefon,dar mi-a trimis un e-mail in care mi-a dat nr ei de telefon si m-a  asigurat ca mergem impreuna.Am s-o sun peste cateva zile sa stabilim detaliile.Asteptam lista ca o confirmare ca"exist"(fiecare cu nebuniile lui)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #77 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 17:34 »
Atunci e ok, credeam ca s-a schimbat ceva in grupajul vostru!

Offline simona_v1

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
« Răspuns #78 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 11:27 »
Buna! Sunt Simona din Bacau si m-am inscris la tabara de la Dambovicioara. Este cineva din Moldova care s-a inscris la aceasta tabara?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #79 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 11:37 »
Simona iti transmit si tie imediat tabelul cu cei inscrisi. Poti sa-l consulti daca gasesti un partener de drum pana la Damovicioara.

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #80 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 13:29 »
Buna Gigi,

nu am primit nicio lista pe mail.
Nu stiu de ce. Poti te rog, sa verifici ce s-a intamplat?
p.s. vreau sa fiu la curent cu toate noutatile:) 
Multumesc.

Offline Annalys

• Full Member
« Răspuns #81 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 13:31 »
Nu s-a schimbat nimic ,n-am vorbit cu ea la telefon,dar mi-a trimis un e-mail in care mi-a dat nr ei de telefon si m-a  asigurat ca mergem impreuna.Am s-o sun peste cateva zile sa stabilim detaliile.Asteptam lista ca o confirmare ca"exist"(fiecare cu nebuniile lui)

Buna Ella:)
mergem impreuna asa cum am vorbit. O sa fim 4 fete cucuiete in masina:) Yeeeeeee:)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #82 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 13:49 »
Annalys, in Email nu sunt informatii, am transmis doar tabelul cu participanti. Transmiterea acestuia este motivata de posibilitatea de a face grupaje, desi usor si simplu s-ar fi putut face direct aici pe forum, pe topicul deschis. Dar am considerat ca fiind new entry le va fi mai usor sa tina legatura intre ei prin Email sau tf. Deci informatiile si noutatile le transmit ca intotdeauna doar prin intermediul forumului, scriu si precizez asta ca sa nu fie vreo confuzie si cineva sa inteleaga ca o fac (si) pe Email.

Nu ti-am transmis nici tie, nici celor cu care deja te-ai grupat pe masina ta. Era fara rost, din moment ce stiati cum si cu cine calatoriti. In continuare postez o lista asa cum arata ea azi, nefinalizata, nu din cauza mea sau a Samizei, ci a incertitudinii participarii unor inscrisi. In prima parte sunt cei care au achitat sau au comunicat ca participa sigur, a doua parte este formata din cei care au comunicat ca vin, dar sunt inca in stand by, si ultima care au fost inscrisi si s-au au dat raspunsuri in sfera "mai putin probabil".

Nicoleta F    Bucuresti
T Cristina   Bucuresti
Gina L   Alexandria
B Rialda   Bucuresti
Ioana M   T Magurele
Monica D   Bucuresti
Simona V
Maria M   Bucuresti
Iulia C   PITESTI
Viorel T   Bucuresti
Cristi S   Pitesti
Carla T   Sibiu
Claudiu B   

S Daniel   Dej
M Georgeta   
D Natalia   Iasi

O Marian Nicolae   
D Nicolae   Bucuresti
Cristian C   Bucuresti
Cocolino    -  nu a raspuns la Email-ul de rezervare

Offline Annalys

• Full Member
« Răspuns #83 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 14:00 »
Annalys, in Email nu sunt informatii, am transmis doar tabelul cu participanti. Transmiterea acestuia este motivata de posibilitatea de a face grupaje, desi usor si simplu s-ar fi putut face direct aici pe forum, pe topicul deschis. Dar am considerat ca fiind new entry le va fi mai usor sa tina legatura intre ei prin Email sau tf. Deci informatiile si noutatile le transmit ca intotdeauna doar prin intermediul forumului, scriu si precizez asta ca sa nu fie vreo confuzie si cineva sa inteleaga ca o fac (si) pe Email.

Nu ti-am transmis nici tie, nici celor cu care deja te-ai grupat pe masina ta. Era fara rost, din moment ce stiati cum si cu cine calatoriti. In continuare postez o lista asa cum arata ea azi, nefinalizata, nu din cauza mea sau a Samizei, ci a incertitudinii participarii unor inscrisi. In prima parte sunt cei care au achitat sau au comunicat ca participa sigur, a doua parte este formata din cei care au comunicat ca vin, dar sunt inca in stand by, si ultima care au fost inscrisi si s-au au dat raspunsuri in sfera "mai putin probabil".

Nicoleta F    Bucuresti
T Cristina   Bucuresti
Gina L   Alexandria
B Rialda   Bucuresti
Ioana M   T Magurele
Monica D   Bucuresti
Simona V
Maria M   Bucuresti
Iulia C   PITESTI
Viorel T   Bucuresti
Cristi S   Pitesti
Carla T   Sibiu
Claudiu B   

S Daniel   Dej
M Georgeta   
D Natalia   Iasi

O Marian Nicolae   
D Nicolae   Bucuresti
Cristian C   Bucuresti
Cocolino    -  nu a raspuns la Email-ul de rezervare

Multumesc pentru raspuns. Am inteles eu altceva si m-am grabit cu intrebarile:)

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #84 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 16:12 »

Buna Ella:)
mergem impreuna asa cum am vorbit. O sa fim 4 fete cucuiete in masina:) Yeeeeeee:)
De-abia astept.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 17:14 »
Azi am trecut pe la biroul Samizei, imi spunea ca s-au ocupat toate locurile. Ramane insa sa verificam impreuna deseara ce a mai fost pe drum ca plata, ce i-a intrat in cont. Deci deocamdata intrerupem inscrierile, astept sa primesc maine dimineata lista finala si atunci pot comunica cu exactitate si participantii si daca mai este sau nu vreun loc liber.

Mai am foarte putin la actiunile de anul viitor, intr-o zi doua, finalizez. Si apoi ma mut pentru 10 zile pe acest topic. Astept sa va cunosc pe cei noi, sa-i reintalnesc pe cei vechi! Vreau sa fie iesire placuta si un prilej de relaxare pentru toata lumea care o sa participe la Dambovicioara. Indiferent de vreme, dar daca mai tine un pic asa, va fi perfect!

Offline monica.deaconeasa

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
« Răspuns #86 : Marți, 13 Noiembrie 2012, 21:47 »
Azi am trecut pe la biroul Samizei, imi spunea ca s-au ocupat toate locurile. Ramane insa sa verificam impreuna deseara ce a mai fost pe drum ca plata, ce i-a intrat in cont. Deci deocamdata intrerupem inscrierile, astept sa primesc maine dimineata lista finala si atunci pot comunica cu exactitate si participantii si daca mai este sau nu vreun loc liber.

Mai am foarte putin la actiunile de anul viitor, intr-o zi doua, finalizez. Si apoi ma mut pentru 10 zile pe acest topic. Astept sa va cunosc pe cei noi, sa-i reintalnesc pe cei vechi! Vreau sa fie iesire placuta si un prilej de relaxare pentru toata lumea care o sa participe la Dambovicioara. Indiferent de vreme, dar daca mai tine un pic asa, va fi perfect!
de abia astept

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #87 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 10:39 »
 :( Nu mai scrie nimeni pe aceasta ,,strada''???

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #88 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 15:18 »
Continui eu, cu lista finala de participanti. Lista este inchisa, nu ma sunt locuri.

1   Nicoleta F   Bucuresti
2   T Cristina   Bucuresti
3   Gina L   Alexandria
4   B Rialda   Bucuresti
5   Ioana M   T Magurele
6   Monica D   Bucuresti
7   Simona V   Moldova
8   Maria M   Bucuresti
9   Iulia C   PITESTI
10   Viorel T   Bucuresti
11   Cristi S   Pitesti
12   Carla T    Sibiu
13   M Georgeta   Bucuresti
14   Geta S   Bucuresti
15   Violeta  P   Bucuresti
16   S Emilia   Sibiu
17   G Maria   Sibiu
18   Gigi     Sibiu
19   Samiza   Sibiu

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #89 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 15:41 »
Multumesc, Sibiul s-a inmultit.......super fain!