Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (35/36) > >>

admin:
Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:

Excursie Dambovicioara Singles Camp 2012

Karola:

--- Citat din: Karola din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 12:01 ---Multumesc pentru poze Monica.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Karola din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 12:01 ---Multumesc pentru poze Monica.

--- Terminare citat ---

--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 13:36 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:

--- Terminare citat ---

Noi iti multumim Gigi, este WOW!!!!

Annalys:

--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 13:36 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:

--- Terminare citat ---

Multumim Gigi pentru postare.

Nicoleta Bucuresti:

--- Citat din: admin link=topic=1412.msg8978 :food:6#msg89786 date=1354707380 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:

--- Terminare citat ---

A iesit super !
L-am distribuit si la prieteni.

monica.deaconeasa:

--- Terminare citat ---
am primit pozele. multumesc mult

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă