Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012
admin:
Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:
Excursie Dambovicioara Singles Camp 2012
Karola:
--- Citat din: Karola din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 12:01 ---Multumesc pentru poze Monica.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Karola din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 12:01 ---Multumesc pentru poze Monica.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 13:36 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:
--- Terminare citat ---
Noi iti multumim Gigi, este WOW!!!!
Annalys:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 13:36 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:
--- Terminare citat ---
Multumim Gigi pentru postare.
Nicoleta Bucuresti:
--- Citat din: admin link=topic=1412.msg8978 :food:6#msg89786 date=1354707380 ---Multumesc celor care mi-au transmis fotografiile facute de ei. Cu ce am avut si ce am primit, am facut un colaj:
--- Terminare citat ---
A iesit super !
L-am distribuit si la prieteni.
monica.deaconeasa:
--- Terminare citat ---
am primit pozele. multumesc mult
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă