Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012
monica.deaconeasa:
buna seara.eu am trimis pozele pe email. nu am reusit sa fac tranfer. va pup
illina:
Mari_a, draga mea, nu am primit nimic! De obicei primesc foarte multe mesaje (am o prietena care ma bombardeaza cu tot felul de foto) si le sterg, dar am fost destul de atenta sa nu pierd mesajele de la voi. Te rog, cand ai timp, mai trimite-mi inca odata pozele!Multumesc mult! Ioana
Mari_a:
Monica, eu am primit de la tine patru mesaje cu poze, multumesc!
Ioana, ar fi trebuit sa primesti doua mesaje de pe We Transfer. Poate n-am adresa ta buna? Mai trimite-mi-o o data la marina_m02@yahoo.com si reluam operatiunea, ca trebuie sa mearga pana la urma!
Karola:
--- Citat din: illina din Marți, 04 Decembrie 2012, 22:54 ---Mari_a, draga mea, nu am primit nimic! De obicei primesc foarte multe mesaje (am o prietena care ma bombardeaza cu tot felul de foto) si le sterg, dar am fost destul de atenta sa nu pierd mesajele de la voi. Te rog, cand ai timp, mai trimite-mi inca odata pozele!Multumesc mult! Ioana
--- Terminare citat ---
Si eu ti-am trimis poze prin wetransfer.
Karola:
--- Citat din: monica.deaconeasa din Marți, 04 Decembrie 2012, 21:14 ---buna seara.eu am trimis pozele pe email. nu am reusit sa fac tranfer. va pup
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru poze Monica.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă