Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012

<< < (27/36) > >>

admin:
O actiune dupa care am venit tare multumit acasa.  :yeah: S-a intamplat maxim din ce se poate scoate dintr-o astfel de excursie. Este meritul unui grup foarte special, care s-a acomodat imediat, in care s-a comunicat extraordinar de bine, care si-a tesut in interior niste legaturi pe care eu le evaluez ca durabile. Yes! Ma simt grozav cand se intampla asa!

Locatia a fost excelenta, mancarea la fel, pozitia perfecta - panorama care se intindea in fata terasei camerei era absolut superba, vremea a tinut din plin cu noi, peisajele pe care le-am parcurs - de vis, toate astea au ajutat extrem de mult. Dar repet si accentuez, cel mai important a fost grupul. Toti care au participat, fara exceptie, au stiut de ce au venit si s-au comportat natural, firesc si apropiat, ca intr-un grup de prieteni!

Actiunile acestea pe care eu le-am numit New Entry sunt ca efect al socializarii cu mult peste ce m-am asteptat initial. Faptul ca majoritatea participantilor sunt noi, usureaza mult interelationarea in diagonala, nu doar pe cea in mici grupulete. Participarea a 3-4 vechi este foarte binevenita, am simtit asta si acum la Dambovicioara, pentru ca dau o nota de incredere celor noi, o garantie a lucrurilor bune care se intampla in actiunile Singles Camp. Cristina si Maria, va multumesc tare mult, ati fost fost super in interactiunea cu cei noi!  :worship:

Mari_a:
Yes! (Si "tot yes"!  ;D ) :yeah: Placerea a fost de partea noastra! Ne-am simtit foarte, foarte bine! Chiar discutam la intoarcere despre o alta tabara new entry la care am participat amandoua si care ne-a placut mult - cea de la Bran. Si aici, ca si acolo, am intalnit oameni deschisi - la suflet, la vorba, la minte - veseli, dornici de distractie, de povestit, de impartasit experiente personale (in care gasesti o multitudine de raspunsuri la intrebari comune), de plimbare in natura, de o gura de oxigen, pana la urma de iesire din cotidian, de evadare din rutina. Si ne bucuram ca avem un loc unde gasim oameni din astia, alaturi de care sa ne simtim in largul nostru, o comunitate (ca asta am fost, asta s-a format si aici imediat din niste persoane aparent disparate) in care sa ne recream, sa ne reincarcam bateriile, ca tare multa energie iti trebuie ca sa le duci pe toate cand esti singur! Iti multumim, Gigi!  :kissing: Citeam ca a "inmugurit" si la Sibiu un grup, ne bucuram ca si la Bucuresti crestem, ii asteptam in "gasca noastra" si pe cei de la Dambovicioara!   *|*
Ma apuc de poze acum, de selectat - cred ca am vreo o mie, ca am pozat toata frunza si iarba, am cate o stanca din zece unghiuri, dar zona e foarte frumoasa, mi se parea ca nu pot cuprinde, ca nu-mi incape in cadru tot ce vedeam si tot ce voiam sa-mi iasa la un loc. (Abia acasa mi-am amintit ca aparatul face si panoramice, dar nu stiu eu cum sa-l butonez  :hammer: ) Dupa ce le resize-uiesc, le impachetez si vi le trimit. Abia astept sa le vad si pe ale voastre! Ca la fiecare excursie, sunt curioasa care ce-a vazut, ce i-a placut, ce a pozat... Si din asta "afli omul" ca sa zic asa...  :D

Karola:
Bine v-am regasit oameni dragi si frumosi! In sfarsit am reusit si eu sa intru aici pe forum unde este cald si bine. Vreau sa va multumesc tuturor pentru acest weekend minunat, dealtfel nici nu m-am gandit o clipa ca nu va fi minunat. Trebuie sa va marturisesc ca nu m-am mai distrat asa de bine de mult timp si mai ales nu am mai dansat atata ......, a fost minunat, de fapt cu toti am fost minunati......,mmm abia astept revelionul....Cu toate ca am mai trecut prin acele locuri, marturisesc ca mi-au ,,scapat" acele locuri minunate pe care le-am vizitat  si aici se vede probabil a ,,n" oara contributia acelui om minunat GIGI si implicit a Samizei care dau dovada de daruire.......multumim ca existati! Va doresc tuturor sa fiti sanatosi si fericiti!

Am si pentru cei care  viziteaza acest forum si sunt singuri un  mesaj:
,,Hai sa dam mana cu mana  [....]
 Unde-i unul, nu-i putere
 La nevoi si la durere.
 Unde-s doi, puterea creste
 Si dusmanul nu sporeste!"

Sursa: http://www.versuri-si-creatii.ro

admin:
Nu am uitat de fotografii, dar inca n-am descoperit cum se descarca de pe telefonul-tableta minune.  :(   Tehnica asta...
Pana acum tot ce am avut la capitolul poze digital, era foarte simplu de descarcat de imagini, dar asta, m-a pus pe citit. Dar sunt tanar, toata viata inainte si am timp de studiu :crazy2:

Sper ca azi sa-i dau de cap, sa le pot descarca, apoi "impacheta" si transmite!

dauina:
ai mai multe modalitati... 8)blutut; tre' sa aibe niste cable minunea aia sa o conectezi la un computer sau ii scoti cardul si il descarci direct la computador.....succes

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă