Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry Dambovicioara - 23 - 25 noiembrie 2012
Annalys:
Buna seara ;) la toata lumea...
Avand in vederea ca nu am reusit sa imi iau la revedere live, datorita *|* *|* *|* *|* *|* de aseara :yeah: vreau sa va spun ca m-am simtit super cu voi si ma bucur ca am cunoscut niste oameni de calitate.
Noi am ajuns cu bine in Bucuresti, sunt obosita :giggle: dar, happyyyyyyyy..dupa acest week-end minunat.
O saptamana minunata va doresc si abia astept sa ne revedem.
pupicei
illina:
Am ajuns cu bine la Turnu Magurele!M-am simtit excelent alaturi de voi si vreau sa va multumesc pentru acest week-end minunat, desigur in primul rand lui Gigi ca a stiut cum sa pregateasca intalnirea. Am cunoscut oameni inteligenti, deschisi la nou, locurile si vremea frumosa au rezonat cu starea noastra de bine si pentru cei care inca privesc cu reticenta acest mod de socializare va spun ca nici nu stiti ce pierdeti! Ioana
iulia Coros:
--- Citat din: illina din Duminică, 25 Noiembrie 2012, 20:04 ---Am ajuns cu bine la Turnu Magurele!M-am simtit excelent alaturi de voi si vreau sa va multumesc pentru acest week-end minunat, desigur in primul rand lui Gigi ca a stiut cum sa pregateasca intalnirea. Am cunoscut oameni inteligenti, deschisi la nou,..............................
--- Terminare citat ---
eu, eu, eu, si eu, si eu.... :crazy2: te pup si toate cele bune!!!!!!
ella:
Salutari tuturor!
Am ajuns si eu acasa de la New Entry Dambovicioara.A fost excelent.
Nicoleta Bucuresti:
Super tabara!
M-am simtit foarte bine si aduc multumiri lui Gigi precum si tuturor participantilor!
Pupici pentru fetele din masina condusa de Annalys, care nu au
mai ajuns in Rasnov la ciorba de burta si de la care nu am putut sa ne
luam la revedere.
Sper sa revedem curand!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă