Arhiva > Arhiva
La ce profesii visam in copilarie ?
EUGENIA110:
Doream din toata fiinta mea sa fiu croitoresa, dar ai mei au considerat (gresit!!!!) ca pot invata mai mult decit o scoala profesionala de croitorie; saracii, aveau dreptate sa-si doresca pentru progenitura lor un loc mai bun in ierarhia societatii. De mica mi-am confectionat singura rochii dupa tipare din reviste straine procurate greu, chiar si acum cind se gasesc toate "de-a gata", mie imi place sa croiesc, sa cos, sa modific si sa transform diverse articole de imbracat, sa fac tipare si schite. Nu mi-am urmat pasiunea, spre disperarea fetelor mele care isi si imagineaza cum ar fi fost cu o mama creatoare de moda. Poate daca intilneam un Irinel sa ma ajute...... ;)
Saturnianul:
Bunicii mei aveau casa la tara intr-o zona superba si fiecare vacanta de vara mi-o petreceam acolo. 3 luni pe an eram satean. Si mereu imi ziceam ca atunci cind o sa fiu mare o sa ma mut la tara la bunici si o sa ma fac fermier :)
francesca777:
Eu visam sa fiu pianista..pe la 16 ani, din anumite motive s-a spulberat visul .Apoi visam cu ardoare sa devin medic veterinar...ajunsesem foarte aproape de a-l implini insa...viata m-a aruncat intr-un alt domeniu...constructii.Nici o legatura, nu? aparent da..insa cineva mi-a spus "stai linistita...tot cu animale ai de lucru".. :D
anamama13:
eu cred ca ar fi fost foarte interesant daca ar fi existat si posibilitatea compararii, adica ce-am visat si ce-am ajuns....
anamama13:
--- Citat din: francesca777 din Marți, 06 Aprilie 2010, 20:17 ---Eu visam sa fiu pianista..pe la 16 ani, din anumite motive s-a spulberat visul .Apoi visam cu ardoare sa devin medic veterinar...ajunsesem foarte aproape de a-l implini insa...viata m-a aruncat intr-un alt domeniu...constructii.Nici o legatura, nu? aparent da..insa cineva mi-a spus "stai linistita...tot cu animale ai de lucru".. :D
--- Terminare citat ---
din pacate, cu cele mai periculoase.... cred eu.... sper ca ai haine de protectie...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă