Arhiva > Arhiva

La ce profesii visam in copilarie ?

<< < (3/9) > >>

sile43:
Eu visam la "Cai verzi pe pereti"si ,evident,nu am vazut nici un cal verde. >:(

krissunu:
....eu  visam  sa  ma  fac  padurar !   ..cert  este  ca  m-a  impresionat  costumatia  de  culoare  verde  a  padurarului.  Numai  ca  ....inainte  de  al  vedea  pe  tovarasul  padurar  ,....vroiam  sa  ma  fac  haiduc .

Ayouni:
La 12 ani vroaim sa devin pilot de avion: stiam pe de rost cum functioneaza motorul cu reactie, cunoasteam toate tipurile de avioane existente in acea vreme (adica pe vremea lui Nefertiti).  Imi construisem eu singura o macheta cu care ma jucam.  Nu am ajuns pilot. 

pe_jumate:
eu vroiam sa ma fac "cercetator stiintific" de la varsta de 5-6 ani.. habar nu aveam ce e aia dar imi palcea cum suna denumirea.. asa ca am umplut casa de smoala crezand ca e antracit, am strans tot felul de pietre, l-am obligat pe tata sa-mi ia microscop sa le studiez, am invatat pe dinafara cum e alcatuita o bomba atomica si cum se construieste, iar intr-a 6-a cand m-a intrebat profesorul de fizica cum obtinem in laborator electroni liberi eu am raspuns plina de emfaza: "prin ionizarea atmosferei!" clasa a inmarmurit iar profesorul, surprins si el, a reluat: adica cum? iar eu am plecat ochii si am raspuns pe limba modesta a muritorilor de rand: aprindem un chibrit...

raskolnikov:
Precoce in toate cele...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă