Da wonder, initial topicul asa s-a dorit a fi unu de “comunicare” prin imagini, de a raspunde unei imagini cu o alta imagine, apoi el a suferit schimbari, s-a dezvoltat, a devenit mai tonic, au inceput discutiile, comentariile, au inceput sa apara fotografiile realizate de cei care scriu pe forumul SC (exista cateva fotografii extrem de reusite pe aici, pentru ca s-a dovedit ca unii dintre ei au ca hobby fotografia).
....a venit vremea sa fie inchis si sa fie creat un alt topic la sectiunea de hobby-uri, scris de cei care se pricep la a scrie despre fotografie ( eu cam le chiuleam la lectiile de romana iar in fotografie sunt abia la inceputurile timpului !!) .
Nu cred că e nevoie să fie închis, cred că își poate continua evoluția lui, păstrând și ceva din ideea inițială, în paralel cu dezvoltarea unui topic cu și despre fotografia ca hobby.
Provocare, almi_gabi: Și ce dacă ești la începuturi Cu atât mai mult - e mai proaspătă experiența motivației și a felului în care acest hobby și-a găsit loc în timpul și sufletul tău.
Poate așa îi stârnești, motivezi, ambiționezi, încurajezi și pe cei cu mai mult timp în spate

On topic, la drept vorbind, eu prefer poza ta nereușită. Poate pentru că în ultima vreme sunt mai centrată pe conectarea la frumusețea realului decât pe risipirea în iluzie și fantezie

Și, uite că am găsit și câteva mijloace de transport

ar mai fi sania lui Moș Crăciun, dar nu știu să se fi apucat de turism interplanetar