Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893272 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #3120 : Vineri, 05 Aprilie 2013, 22:23 »
cristy uite ceva aici ce te va ajuta http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

cristy

• Vizitator
« Răspuns #3121 : Vineri, 05 Aprilie 2013, 22:49 »

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #3122 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 06:43 »
scrisul cu Caps Lock On (adica numai cu majuscule. Adica litere mari) sau bold (adica ingrosat) e echivalent in viata de zi cu zi al tipatului in gura mare.

O fi din categoria chiote de bucurie....;)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3123 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 07:07 »
Da wonder, initial topicul asa s-a dorit a fi unu de “comunicare” prin imagini, de a raspunde unei imagini cu o alta imagine, apoi el a suferit schimbari, s-a dezvoltat, a devenit mai tonic, au inceput discutiile, comentariile, au inceput sa apara fotografiile realizate de cei care scriu pe forumul SC (exista cateva fotografii extrem de reusite pe aici, pentru ca s-a dovedit ca unii dintre ei au ca hobby fotografia).

....a venit vremea sa fie inchis si sa fie creat un alt topic la sectiunea de hobby-uri, scris de cei care se pricep la a scrie despre fotografie ( eu cam le chiuleam la lectiile de romana iar in fotografie sunt abia la inceputurile timpului !!) .

Nu cred că e nevoie să fie închis, cred că își poate continua evoluția lui, păstrând și ceva din ideea inițială, în paralel cu dezvoltarea unui topic cu și despre fotografia ca hobby.
Provocare, almi_gabi: Și ce dacă ești la începuturi  Cu atât mai mult - e mai proaspătă experiența motivației  și a felului în care acest hobby și-a găsit loc în timpul și sufletul tău.
Poate așa îi stârnești, motivezi, ambiționezi, încurajezi și pe cei cu mai mult timp în spate :)

On topic, la drept vorbind, eu prefer poza ta nereușită. Poate pentru că în ultima vreme sunt mai centrată pe conectarea la frumusețea realului decât pe risipirea în iluzie și fantezie ;D

Și, uite că am găsit și câteva mijloace de transport :angel:

ar mai fi sania lui Moș Crăciun, dar nu știu să se fi apucat de turism interplanetar :crazy2:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #3124 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 07:44 »
Am deschis un topic separat, se numeste "Fotografia? Nu doar un hooby!" http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1624.0.html
si care se refera la tehnica, compozitie, aparate. Acolo se vor posta fotografii facute de cei din SC, dar si exemplificari - imagini realizate de profesionisti, cunoscuti in domeniu.

Topicul pe care suntem, va continua in paralel cu cel nou, fiind un spatiu relaxat si mai free de exprimare si comunicare prin...imagini. Cel deschis va avea o adresabilitate mai nisata, mai stricta. In aceiasi idee, pentru ca este vorba tot de imagine si pt ca vreau sa leg topicele de viitoare actiuni specializate, am sa deschid si un topic si pentru pictura. Deci dintr-un topic de imagini, am ajuns la...trei. Fiecare insa cu specificul sau.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #3125 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 13:31 »

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #3126 : Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 13:41 »
virtuali sau reali... :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3127 : Duminică, 07 Aprilie 2013, 13:24 »
Balcoane "adaugate" la parter am mai vazut (chiar in poza asta e unu), dar sa te extinzi asa la et.2?!  :faint:   Ghiciti orasul!

Si una din Bucuresti: "Ridica-ma la ceeeer!  :D   Ce ne indica sageata? (Daca ar fi fost oblica, as fi putut sa inteleg  :giggle:  )

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #3128 : Duminică, 07 Aprilie 2013, 13:37 »
Balcoane "adaugate" la parter am mai vazut (chiar in poza asta e unu), dar sa te extinzi asa la et.2?!  :faint:   Ghiciti orasul!

Ideea nu e rea , daca isi fac toti la fel..... :giggle:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3129 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 11:28 »
Daaa.... sa ne extindem!  :D   Cica poza ar fi din Caracal.

"Ufff, n-am nimic de imbracat!"

Offline achile

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Sincer,nu as fi vrut!Dar ,noi dam cu noi de pamant
« Răspuns #3130 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:13 »
aiurea Caracal...este din orce dulap de femei!.... :)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3131 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:21 »
A, da, chiar si din al meu! De o saptamana rascolesc prin el si... nu dau de nimic interesant!  ;D
Poza din Caracal zice ca ar fi cea de mai sus, cu "extinderea" la bloc.

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3132 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 13:58 »
Tare poza Maria :))) eu am primit niste poze noi de la colegii de aventuri in Chiang Mai:

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #3133 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 15:29 »
you are not alone :min 1.31

Leonard Cohen - Suzanne - Lyrics.wmv

:)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3134 : Vineri, 12 Aprilie 2013, 23:20 »