Serios, patriarhia ortodoxa a primit un "purkoi" de bani pt. "catedrala neamului" si pe langa a mai primit si de la tovarasul Ontanu 3 mil. euro anul trecut. 
Asta dupa alegeri costisitoare si un buget rahitic in 2012 iar Oltchim, Mechel + alte combinate inchise si familii intregi fara salariu de 2-3 luni, etc.
Cred in dumnezeu dar nu in cei care declara si au impresia ca-l reprezinta si vor sa demonstreze neconvingator ca "au chemare" 
Incepi sa le amesteci ...Nu am spus ca nu au primit bani sau ca au primit putini . Fiind cultul cel mai raspindit (conform cu ce a declarat lumea la recensamint , de ex) , primeste mai multi bani - ca politicienii sar calu' este altceva .
Alegerile costisitoare si rezultatul lor (peste 580 de parlamentari

) , bugetul prost facut , tot politicienii le-au facut .
Combinatele de care pomenesti sint afaceri private ( privatizari facute tot de politicienii nostri ) la care statul nu are cum interveni . Iar la Oltchim , crede-ma , am si ai contribuit mai mult decit crezi in 20 de ani - sunt valcean

Credinta , intr-adevar , este ceva intim si nu se " striga" . Nu spune nimeni sa crezi in preoti . Ei sint doar " unealta " care te ajuta sa urci in credinta . Binenteles , unii o fac cu har , altii mai putin .
Vezi ca la urmatorul post trebuie sa venim si cu o poza , ca asta e topicu'