Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 905439 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline acbard

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2925 : Joi, 14 Februarie 2013, 12:04 »
Serios, patriarhia ortodoxa a primit un "purkoi" de bani pt. "catedrala neamului" si pe langa a mai primit si de la tovarasul Ontanu 3 mil. euro anul trecut.  >:(
Asta dupa alegeri costisitoare si un buget rahitic in 2012 iar  Oltchim, Mechel + alte combinate inchise si familii intregi fara salariu de 2-3 luni, etc.
Cred in dumnezeu dar nu in cei care declara si au impresia ca-l reprezinta si vor sa demonstreze neconvingator ca "au chemare"  :thumbdown:
Incepi sa le amesteci ...Nu am spus ca nu au primit bani sau ca au primit putini . Fiind cultul cel mai raspindit (conform cu ce a declarat lumea la recensamint , de ex)  , primeste mai multi bani - ca politicienii sar calu' este altceva .
Alegerile costisitoare si rezultatul lor (peste 580 de parlamentari  |o) , bugetul prost facut , tot politicienii le-au facut .
Combinatele de care pomenesti sint afaceri private ( privatizari facute tot de politicienii nostri ) la care statul nu are cum interveni . Iar la Oltchim , crede-ma , am si ai contribuit mai mult decit crezi in 20 de ani - sunt valcean  ;)
Credinta , intr-adevar , este ceva intim si nu se " striga" . Nu spune nimeni sa crezi in preoti . Ei sint doar " unealta " care te ajuta sa urci in credinta . Binenteles , unii o fac cu har , altii mai putin .

Vezi ca la urmatorul post trebuie sa venim si cu o poza , ca asta e topicu'   :)

Offline TORICOSU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #2926 : Joi, 14 Februarie 2013, 15:44 »
Poate si din cauza zilei mohorate si umede de azi. :-[

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2927 : Joi, 14 Februarie 2013, 15:51 »
Fotografia asta imi aminteste de o alta, asemanatoare, dar in care, pe langa un copil negru in aceeasi postura, mai aparea un vultur plesuv necrogaf, mai mare decat copilul, care parea ca asteapta cu rabdare ca fiinta din fata lui sa devina "hrana"... adica un cadavru. Fotografia a facut mare valva pentru ca, dupa ce a castigat nu stiu ce premiu la National Geografic, fotograful s-a sinucis... Pacat ca nu-mi mai amintesc niciun nume, sa o googalesc...

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #2928 : Joi, 14 Februarie 2013, 19:36 »
Fotografia asta imi aminteste de o alta, asemanatoare, dar in care, pe langa un copil negru in aceeasi postura, mai aparea un vultur plesuv necrogaf, mai mare decat copilul, care parea ca asteapta cu rabdare ca fiinta din fata lui sa devina "hrana"... adica un cadavru. Fotografia a facut mare valva pentru ca, dupa ce a castigat nu stiu ce premiu la National Geografic, fotograful s-a sinucis... Pacat ca nu-mi mai amintesc niciun nume, sa o googalesc...

Zilele trecute am primit un email cu cele mai socante fotografii din lume. Mi-ai amintit de el. Nu mai stiu pe unde l-am pus, cu gandul sa nu-l revad prea curand, dar ti-l voi trimite, Cornelia.
In fisierul atasat, vei da si peste fotografia cu vulturul si copilul.

Offline TORICOSU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #2929 : Joi, 14 Februarie 2013, 21:51 »
...... pe langa un copil negru in aceeasi postura, mai aparea un vultur plesuv necrogaf, mai mare decat copilul,.....

Cunosc, am vazut-o  este ff.trista. :'(
Uneori supravietuirea si viata depind de cateva firimituri.... :(
Infiorator de cinic. :thumbdown:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2930 : Joi, 14 Februarie 2013, 22:53 »
Prin bunavointa Liei, am primit si eu fotografia pe email... Asta era:

Acuma-mi aduce aminte de un text care circula pe email si care spunea cam asa: daca ai ce manca in fiecare zi, un acoperis deasupra capului, un job si un card de salariu, atunci faci parte din cei 8% din populatia globului care au toate acestea.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2931 : Vineri, 15 Februarie 2013, 09:31 »

::)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2932 : Vineri, 15 Februarie 2013, 11:37 »

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2933 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:52 »

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2934 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:54 »

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2935 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:55 »

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2936 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:57 »

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #2937 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:59 »
te rog,da ne si noua niste detalii, collin_pow, la pozele astea frumoase

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2938 : Luni, 18 Februarie 2013, 11:59 »

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2939 : Luni, 18 Februarie 2013, 12:17 »

Pozele sunt luate acum cateva zile in zona turistica si nu numai din jurul Goreme/Capadocia si prin Ankara. Deja imi e dor de vremea frumoasa de acolo :)