Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893823 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2670 : Joi, 18 Octombrie 2012, 16:37 »
wow... de privit in 3 ... si 4D ...  :)
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2671 : Joi, 18 Octombrie 2012, 18:17 »
Cresterea/educarea unui copil e ca o samanta pe care o plantezi si speri ca va deveni planta pe care ti-o doresti. Rezultatul stradaniei tale il afli abia atunci cand e prea tarziu ca sa mai poti schimba ceva. Solutia salvatoare e sa crezi tu insati in "a fi" si nu in "a avea" si aceasta simtire se va transmite in mod miraculos copilului, invatandu-l sa aprecieze valoarea si nu pretul
absolut; sunt pentru educarea prin model, nu prin discurs. Eu le spun copiilor mei sa ia de la mine ce e bun si sa se fereasca a repeta ceea ce am mai putin bun. adica ma dau si exemplu pozitiv, dar si negativ.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2672 : Joi, 18 Octombrie 2012, 18:34 »
O bucata zdravana de realitate: baietelul (viitorul barbat) sta spasit in fata fetitei (viitoarea femeie) care-l bate la cap, il cicaleste, il cearta, in alte cuvinte, il pregateste de pe-acum pentru viata de barbat.
Altminteri, o poza foarte frumoasa, Micaela, multumesc!  :kissing:
hm... chestiune de perceptie, de privit the dark side...
eu vad o ea care ii daruieste unui lui, cu mana perfect intinsa (semn de generozitate si deschidere), pata de culoare care sa-i anime lumea (de baloane) gri, sa-i ridice fruntea (cu tot cu inima) din pamant si privirea spre mare, zare, soare...  :)
Daca as continua pe the dark side, mi-as imagina ca el i-ar sparge balonul, cu lipsa de empatie si sensibilitate, mormaind uracios.
Prefer sa cred insa ca l-ar lua zambind si-ar pleca impreuna sa culeaga scoici. :)

Matei, vrei niste ochelari cu lentile roz?  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2673 : Joi, 18 Octombrie 2012, 19:02 »

:)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2674 : Joi, 18 Octombrie 2012, 21:37 »
hm... chestiune de perceptie, de privit the dark side...
eu vad o ea care ii daruieste unui lui, cu mana perfect intinsa (semn de generozitate si deschidere), pata de culoare care sa-i anime lumea (de baloane) gri, sa-i ridice fruntea (cu tot cu inima) din pamant si privirea spre mare, zare, soare...  :)
Daca as continua pe the dark side, mi-as imagina ca el i-ar sparge balonul, cu lipsa de empatie si sensibilitate, mormaind uracios.
Prefer sa cred insa ca l-ar lua zambind si-ar pleca impreuna sa culeaga scoici. :)

Matei, vrei niste ochelari cu lentile roz?  ;D

bleu n-ai? nu-mi sta bine cu roz :)
eu, lipsa de empatie? cred ca ma confunzi; eu chiar "vrem" (uite ca si mie imi place sa folosesc pluralul majestatii) sa empatizam ;D chit ca o sa-ti sparg baloanele, o sa te trag de par, o sa te calc pe pantofiorii de lac ehehehei si cate alte rautati ti-as mai face. 
daca a existat un jude the obscure, atunci este loc si pentru un matthew the dark...matei intunecatul, hai ca "sunam" chiar bine.
si ca sa fii sigura ca nu te "inundam" cu intuneric, tine usa inchisa!

"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2675 : Joi, 18 Octombrie 2012, 21:58 »
bine. rame bleu, lentile roz.  :)
nu vrei sa empatizati fara sa-mi spargeti baloanele si sa-mi deteriorati pantofiorii de lac, sir matthiew the dark(est)? Asta v-ar scuti sa descoperiti, cu uimire (asa cum patesc cei care se insala referitor la nelimitarea andurantei mele  ;D), ca pe cat sunt de amabila cu oamenii draguti, pe atat de neinfricata ma arunc in lupte cu "the dirk side" a populatiei, daca ma agreseaza injust. ;D  so, pazeste-ti baloanele, sir... ;D
V-as mai grai, dar sunt in sezonul conferintelor si tocmai se mai gata una, maine. :)
Asa ca ofensati-ma, ca maine intru eu in ofensiva.   ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2676 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 10:38 »
bine. rame bleu, lentile roz.  :)
....  so, pazeste-ti baloanele, sir... ;D
V-as mai grai, dar sunt in sezonul conferintelor si tocmai se mai gata una, maine. :)
Asa ca ofensati-ma, ca maine intru eu in ofensiva.   ;D

legat de baloane  ;) o sa-ti urmez sfatul sau o sa gasesc pe cineva sa aiba grija de ele. ouch!
eu nu vrem sa te ofensez, nici macar cu o floare! o sa folosesc altceva.
bafta la conferinte! tot cu varsta a treia? vad ca iar ui uitat sa ma inviti. de data aceasta ce vor invata preafericitii elevi?

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2677 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 14:09 »

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2678 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 17:28 »
YES! da da si da!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2679 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 17:29 »
mai baieti, cam asa sta treaba!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2680 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 22:35 »

wright. cu cat e continutul mai "subtire", cu-atat mai mult se umfla "coaja".
I love Einstein, desi totul e relativ.   :)

legat de baloane  ;) o sa-ti urmez sfatul sau o sa gasesc pe cineva sa aiba grija de ele. ouch!
eu nu vrem sa te ofensez, nici macar cu o floare! o sa folosesc altceva.
bafta la conferinte! tot cu varsta a treia? vad ca iar ui uitat sa ma inviti. de data aceasta ce vor invata preafericitii elevi?

Matei, n-am spus "ai grija la bilute..." ;D

ce-ai sa folosesti sa ma ofensezi? la cat de obosita sunt in ultima vreme as putea fie sa fiu fie total lipsita de reactie, fie sa sar la bataie.  ;D

multu'. a fost ok. de data asta a fost un anturaj de junime cercetacioasa, eu fiind printre cei maturi.  :) am crosetat ciorapei. te-ar fi interesat? ;D

io remarc ceva. de cate ori sunt inteligenta prea multe ore in sir, simt nevoia sa compensez sau sa decompresez debitand prostioare pe forum. ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2681 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 23:05 »

Matei, n-am spus "ai grija la bilute..." ;D

ce-ai sa folosesti sa ma ofensezi? la cat de obosita sunt in ultima vreme as putea fie sa fiu fie total lipsita de reactie, fie sa sar la bataie.  ;D

multu'. a fost ok. de data asta a fost un anturaj de junime cercetacioasa, eu fiind printre cei maturi.  :) am crosetat ciorapei. te-ar fi interesat? ;D

io remarc ceva. de cate ori sunt inteligenta prea multe ore in sir, simt nevoia sa compensez sau sa decompresez debitand prostioare pe forum. ;D

ooo, avem pe cineva aici care stie sa spuna lucrurilor pe nume! :thumbup: 
ciorapei de lana? acum ca vine iarna, lectia mi-ar fi fost de doua ori folositoare: as fi avut ce sa fac in lungile nopti de iarna, la gura sobei; si nici nu mai mi-ar fi frig.
da, e o lege a compensatiei, terapie pura! nu trebuie sa mai mergi la psiholog.  lasi sa se odihneasca motoarele principale, in timp ce mintea eliberata, bate si nu prea campii... apropo de psiholog, am auzit astazi un banc: "auzi, in ultima vreme sunt cam nervos, nu stiu ce am... pai du-te si tu la un psiholog. Am fost! da? si? pai i-am tras o mama de bataie!"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2682 : Vineri, 19 Octombrie 2012, 23:11 »
la care lucruri te referi? la "bilute"?  ;D nu le-am numit chiar exact. ;D

da. simt nevoia sa las neuronul sa zburde jucaus, in picioarele goale, fara frac si papillon.  ;D

Vreau si eu un psiholog pe care sa-l bat. :)

Matei, te invat sa-ti cosi niste "ciorapei" din blana de urs (cu paiete) ;D, de o sa uiti cum e senzatia de frig. Asta in semestrul 2, insa.  :)

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #2683 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 12:47 »
  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2684 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 18:27 »
Absenta motivata!  :P Dar mai bine las imaginile sa vorbeasca.  ;)

Masti si suporturi de lumanari, turnate in ghips si pictate de copii, cadou pentru prietenii lor din Serbia, veniti sa le intoarca in vizita in Romania:

Desene ale copiiilor, cu bisercile sasesti fortificate din Transilvania, expuse la Muzeul Vaii Hartibaciului:

Sa semnam in Cartea de Onoare...

In excursie prin imprejurimi... aici, la Manastirea Sambata de Sus:

Vizitand Sibiul...

Spectacol traditional romanesc:

Spectacol traditional sarbesc:

Copiii romani din Banatul sarbesc, ne prezinta costume si dansuri populare din "lada de zestre" a strabunicilor:

Romani din Romania, romani din Serbia si sarbi, cu totii la perinita:

(De la discoteca nu mai pun poze, ca acolo toti copiii sunt la fel... )  :)