Caro si Mica, voi ati fost foarte dragute cu mine cand am fost ¨bolnavior cu stomacelul¨, mi-ati recomandat tot felul de leacuri doar doar ma fac bine.
dupa postarile mele de pana acum, probabil ganditi ca sunt nepoliticos (ca sa nu zic nesimitor in ale inimii) si ca raspund cam dur la comentariile voastre : as vrea sa cred ca reactia mea este spre binele vostru, si s-o luati si voi asa: uneori avem nevoie sa fim scuturati putintel. nu va judec, cum am mai spus, nu am acest drept. Si mai apoi, credeti-ma imi sunteti foarte simpatice, sunt convins ca sunteti destepte, bune in tot ceea ce faceti, pline de gesturi si actiuni frumoase si sunt sigur ca mai sunteti si frumoase din punct de vedere fizic. Si ca voi, desigur, mai sunt mii de alte femei. Ma intristeaza sa vad cum astfel de femei, intr-un anume fel, se irosesc in singuratate, pentru ca, fie ca vrem sau nu, singuratatea nu este indicata pentru nimeni.
Acum, fetele mosului, sa nu vi se urce la cap ce-am zis, mai mult ca sigur aveti si defecte si puncte mai putin magulitoare, doar voi le stiti si sunteti in stare sa le recunoasteti si sa lucrati asupra lor.