Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 893267 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2535 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:00 »
frumoasa fotografia, Caro.
Ah, ce-mi place Van Gogu'. Pensulatia lui e atat de vibranta....
Am inceput sa-l iubesc in momentul in care i-am vazut tablourile "pe viu" si mi-au transmis foarte mult. au forta.
Am o atractie speciala pentru "camera (lui) din Arles", habar n-am de ce...perspectiva e "reinterpretata" (in pictura nu se tine neaparat cont de corectitudinea perspectivei), dar mi se pare foarte vie.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2536 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:03 »
Eu cand eram mica - cred ca aveam 12-13 ani - am gasit prin pod o carte fara coperte... Aruncata pe-acolo de una din surorile lui tata... Era despre unu' care si-a taiat o ureche...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2537 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:06 »
Eu cand eram mica - cred ca aveam 12-13 ani - am gasit prin pod o carte fara coperte... Aruncata pe-acolo de una din surorile lui tata... Era despre unu' care si-a taiat o ureche...
ii era in plus, caci se pare ca era "intr-o ureche", saracul.... atata frumusete dintr-un suflet atat de chinuit... :-[

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2538 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:13 »
azi, in drum spre sedinta cu parintii, undeva pe la Piata Romana, am vazut o batranica simpatica hranind porumbeii. Le vorbea.  :) Era adorabila.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2539 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:19 »

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #2540 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:24 »
Cu alte cuvinte, sa rezumam: femeile vad coarnele din prima si le vine greu sa creada ca e doar un miel cu gura pana la urechi. barbatii "vad" intai un nevinovat pui de gaina, care devine porc scroafa si consecutiv vin si coarnele.  :strambatura:

ha ha ha! tare de tot, caro!
si mieii au cornite, nu-i asa?
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2541 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:26 »
Copacul postat de bit imi aduce aminte de un test cu copacul... Ce-ar fi sa incercam? Suna asa:

Pe o foaie alba, traseaza un patrat de de 10 / 10 cm si deseneaza un copac in interiorul acestuia. Eu ma risc sa interpretez, cat imi aduc aminte.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2542 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:31 »
Aham! Si dupa aia nu vrei sa dau si Rorschach? Haidi, bre...lasa-mi monstruletii-n pace!  :bully:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2543 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:35 »
si mie imi plac tablourile lui vincent... culorile, lumina, caldura pe care -asa cum bine si frumos spunea micaela- le-a dat un suflet chinuit.
pe acest topic apreciez in schimb, cel mai mult, fotografiile, de ex cea a lui caro si a micaelei. bravo fetele!

Copacul postat de bit imi aduce aminte de un test cu copacul... Ce-ar fi sa incercam? Suna asa:

Pe o foaie alba, traseaza un patrat de de 10 / 10 cm si deseneaza un copac in interiorul acestuia. Eu ma risc sa interpretez, cat imi aduc aminte.

cunosc testul, l-am mai facut si-n alte ocazii.
bag' seama ca iar suntem pusi sa desenam. totusi, hai ca o sa incerc, pe bune de data asta.  nu astepta prea curand. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2544 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:36 »

"interpreteaza-ni-l" pe van gogh, prin copacul lui postat de bit.  :)

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2545 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:40 »
Frumoase picturi si fotografii! Nu stiu de ce intr-un mod ciudat il asociez pe geniul intr-o ureche cu un anume pitic chinuit. Nu au un stil comun dar categoric ambii au forta in pensula desi unul a preferat acuarela uleiului:) Ma gandesc la Tolouse Lautrec. Cred ca ar fi fost prieteni buni daca s=ar fi cunoscut.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2546 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:42 »
Aveam candva si Rorshard.  :happy:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2547 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:44 »
Frumoase picturi si fotografii! Nu stiu de ce intr-un mod ciudat il asociez pe geniul intr-o ureche cu un anume pitic chinuit. Nu au un stil comun dar categoric ambii au forta in pensula desi unul a preferat acuarela uleiului:) Ma gandesc la Tolouse Lautrec. Cred ca ar fi fost prieteni buni daca s=ar fi cunoscut.

da... si Toulouse Lautrec avea o anumita vigoare, o anumita "nervozitate" a liniei si chiar a culorii, ca si Van Gogh... poate ca aceasta "forta" era chiar expresia trairilor lor chinuitoare, chiar violente...

parca se cunoasteau...nu-mi mai amintesc.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #2548 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:51 »
;D buna asta  :applause:

cand ziceai buna asta, te refereai la postarea micaelei legata de faptul ca femeile vad cornitele dar cred ca sunt cucuie si prefera sa se minta.
de ce prefera sa se minta femeile?

PS guess, off topic, am vrut sa te felicit pentru deadline-ul tight pe care l-ai avut si l-a indeplinit dar nu mai gasesc postarea ta pe-aci; m-am gandit la tine atunci... si tot off topic, cand te vedem la master chef, ca sa te sustinem si sa ne mandrim cu tine acolo. 

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2549 : Miercuri, 26 Septembrie 2012, 21:55 »
cand ziceai buna asta, te refereai la postarea micaelei legata de faptul ca femeile vad cornitele dar cred ca sunt cucuie si prefera sa se minta.
de ce prefera sa se minta femeile?
pe scurt sau pe larg?

pe larg: fiindca sunt indragostite si, desi capul si intuitia le striga in gura mare ca patrupedul barbatul acela nu e deloc ce trebuie, nu reusesc sa se detaseze din situatie si isi hranesc speranta intr-un viitor mai bun cu auto-minciuna ca dracul nu e chiar atat de negru. dar el este de fapt foarte negru si foarte cu coarne.

pe scurt: de fraiere.