Autor Subiect: Discutii prin imagini  (Citit de 905539 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Discutii prin imagini
« Răspuns #2505 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:21 »
Ei, hai, ca nu e greu! Numai una, nu o turma!  :giggle:
Uite, model:

ce v-ati dori acasa, pe peretele din bucatarie (hol, debara, etc.)?

Io p-asta mi l-as pune undeva la vedere!

Imi aminteste de poezia aia cu "iti cere mila Timpul, hainul cersetor... In scarnava lui mana, tot mai nepasator, tu zilnic zvarli farame"...
A mea mi-a pus mai demult pe desktop asta:

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2506 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:28 »
 :) Frumos. Primul.
Al doilea mi se pare pop maxim facut in stilul Andy Warhol. Si in modernism...no me gusta. Poate doar Brancusi  :) (cu siguranta Brancusi, atat cat pot eu sa-l inteleg)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2507 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:37 »
Eu mi-as pune pe perete o pictura de-a lui varu-meu de la Iasi...

http://www.mobilasidecoratiuni.ro/oferte/t/50/Obiecte-decorative/17878/101/Tablouri-picturi/PICTURA-PE-LEMN---TABLA-DE-SAH

@ bitek. Arta se gusta, nu se intelege.  :)

Offline collin_pow

• Full Member
  • Mesaje postate: 226
  • I know no other sign of superiority than kindness.
« Răspuns #2508 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:50 »
  am creat infantil. Am obosit!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2509 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:52 »
am creat infantil. Am obosit!

Lovely, loveble and beloved! Da' de ce are cornite de drac?  ;D

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2510 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:54 »
Si eu as tine in bucatarie un Dali original... mai mult ca o razbunare. Merita sa miroasa o ciorba facuta de mine si sa nu se poata atinge de ea. Stiu ca poate e un pitic pe creier al meu dar cred ca merita de cand l-am descoperit pe Bosch si am citit Jurnalul unui geniu. Artistii nu ar trebui judecati dupa ceea ce sunt ci dupa ceea ce creaza, dar cum nimeni nu e perfect asta inseamna ca nici eu si imi asum defectele cu seninatate :)

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2511 : Marți, 25 Septembrie 2012, 20:58 »
@Caroline... intrebarea ta ma surprinde... m-as fi asteptat mai degraba sa fiu intrebat de ce arata ca un porc  ;D ! Sunt convins ca cineva aici va analiza psihanaliticul meu la
microunde
microscop ceva si va avea o explicatie pertinenta :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #2512 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:08 »
 :) hm. si mie mi-a sugerat ceva inrudire cu aghi'  :). collin, sa stii ca patrupedu' cu coarne lungi e vaca; oaia e mai putin dotata. si eu confund gasca cu ratza, nu-i grav.  ;D
da' testul l-ai luat. esti de-al nostru. stii sa te joci. :)
multu' pentru oita.

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2513 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:13 »
Am invatat relativ recent diferenta dintre fusta si rochie si inca mai lucrez sa fac diferenta intre gene si sprancene ... diferenta dintre oaie si vaca... o fac vizual... next level may be drawing... maybe :) Cred ca are cornite supradimensionate din dorinta mea ascunsa de a face un pic evilish etern blanda si inocenta oita :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2514 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:14 »
Am invatat relativ recent diferenta dintre fusta si rochie si inca mai lucrez sa fac diferenta intre gene si sprancene ... diferenta dintre oaie si vaca... o fac vizual... next level may be drawing... maybe :) Cred ca are cornite supradimensionate din dorinta mea ascunsa de a face un pic evilish etern blanda si inocenta oita :)
atunci e punct ochit, punct lovit. este evilish.  ;D
si-n miorita, etern blanda oita este mesagerul "relei vestiri".... :)

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2515 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:17 »
Imi cer scuze pentru englezismele mele sunt un snobism lingvistic. In fapt nu stapanesc foarte bine nici o limba straina! :hammer:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #2516 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:21 »
Imi cer scuze pentru englezismele mele sunt un snobism lingvistic. In fapt nu stapanesc foarte bine nici o limba straina! :hammer:

:) nici noi nu ne snobim; ne jucam.  :) nu stiu cati sunt "experti in limbi straine". si eu am uitat foarte mult.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2517 : Marți, 25 Septembrie 2012, 21:42 »

@ bitek. Arta se gusta, nu se intelege.  :)

Ia sa vedem:

Ce gusti de aici, cum percepi bucata asta de bronz? (daca nu esti roman. si nu stii basmul. Si nu stii cautarea obsesiva a lui Brancusi pentru esente, nu pentru forme). S-auzim!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #2518 : Marți, 25 Septembrie 2012, 22:27 »
N-am de gand sa fac analize, ca nu-s critic de arta... ba chiar imi repugna ce fac criticii din arta.
Eu am o alta credinta: arta este autentica nu atunci cand este politically correct pentru critici si cunoscatori, ci atunci cand reuseste sa codifice si decodifice, in ochii privitorului de rand, aceeasi emotie. Atunci cand vreau sa exprim pietate, aceasta sa fie perceputa ca si pietate de cei care privesc, chiar daca arata a cu totul altceva in lumea obiectiva... sau macar sa le trezeasca un sentiment propriu. Mie, imaginea asta, de exemplu, imi spune pietate, desi seamana cu o pana de scriitor. :)

Offline collin_pow

• Full Member
« Răspuns #2519 : Marți, 25 Septembrie 2012, 22:41 »
eu cred ca artistii creeaza pentru public (e drept din ce in ce mai multi creeaza pentru bani ). Ei sunt firi sensibile si avind talent ... reusesc sa intruchipeze simtirile lor prin creatie ca sa transmita publicului momentul emotiei. Fiecare are publicul lui.... publicul lui Picaso este diferit probabil de publicul lui Pierro della Francesca.Important este ca cineva chiar si o persoana sa nu fie indiferenta in fata creatiei. Daca este asa... a reusit. Este o opinie strict personala si deloc a unui profesionist critic expert etc. Aceste fiind spuse cine a simtit emotia oitei mele?